Najnovije vesti

(FOTO) BILA JE TOŠETOVA DRUGARICA, IMALA VELIKE HITOVE PA SE POVUKLA: Ovako danas izgleda Karolina!
Foto: Printskrin Youtube

Sećate se nje

(FOTO) BILA JE TOŠETOVA DRUGARICA, IMALA VELIKE HITOVE PA SE POVUKLA: Ovako danas izgleda Karolina!

Stars

Karolina Gočeva važi za jednu od najpopularnijih i vokalno najboljih makedonskih pevačica. Ona za sobom ima nekoliko nastupa na Evroviziji, ali i albuma, kao i singlova koji su bili izuzetno slušani i na našim prostorima.

Karolina je poslednji album za srpsko tržište izdala 2010. godine. Među hitovima izdvojile su se pesme sa poslednjeg albuma kao što su "Više se ne vraćaš", "Želim samo tebe", "Uspomene na tebe", "Boje".

Ona se 2010. godine i povukla sa našeg tržišta i snima uglavnom za makedonsko.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

Iako je prošlo skoro sedam godina od njenog pojavljivanja na srpskoj estradi, ne sumnjamo da biste je bez problema prepoznali s obzirom na to da se lepa Makedonka vrlo malo promenila.

Karolina je bila veoma bliska sa pokojnim makedonskim pevačem Tošetom Proeskim sa kojim je često nastupala, a snimili su i duetsku pesmu ''Nemir''.

"Često odlazim na Tošetov grob. Do sada sam bila na svim njegovim pomenima, ali nisam odlazila kod njegovih roditelja da ih ne uznemiravam. U Makedoniji se i dalje oseća velika praznina posle Tošetove smrti. Nekako je sve izgubilo draž. Čak i oni izbori i dodele nagrada nemaju više nikakvog smisla. Pojavilo se mnogo pevača kojima je Toše uzor, ali mu niko nije ni prići. Na mom sledećem koncertu jednu pesmu ću posvetiti upravo njemu", izjavila je Karolina jednom prilikom.

Karolina se u poslednjih nekoliko godina nije mnogo promenila...

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

(Pink)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

GENI SU ČUDO: Uzela je mikrofon na uranku i ODUVALA! Ovako Anastasija peva MAMINU PESMU!

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...