Najnovije vesti

JELENA BAČIĆ ALIMPIĆ PROGOVORILA O TEŠKOJ BOLESTI: Bila sam NEPOKRETNA, puzala sam do WC
Foto: Printskrin

Životna drama

JELENA BAČIĆ ALIMPIĆ PROGOVORILA O TEŠKOJ BOLESTI: Bila sam NEPOKRETNA, puzala sam do WC

Stars

Voditeljka i književica Jelena Bačić Alimpić progovorila je o svojoj životnoj drami koja ju je zadesila pre godinu dana i kada je ostala sama.

"Nisam govorila o tome jer ne želim da to neko shvata kao skretanje pažnje. Ništa nije toliko dramatično, osim toga što je trebalo da završim na operacionom stolu. To se dogodilo prošlog leta kada sam istraživala građu za svoju novu knjigu. Bila sam na Siciliji, to je tačno bilo prošlog leta", počela je svoju ispovest voditeljka.

"Ispao mi je disk između dva prišljena u kičmi. Potpuno sama na Siciliji, danima pod injekcijama, bez mogućnosti da se pomerim. puzala sam do kupatila. To su bili strašni dani", ispričala je u dahu.

Usledila je šestomesečna terapija.

"Kada sam se vratila iz Italije, morala sam na terapiju da bih izbegla operaciju. To je trajalo pola godine, ali, verujte mi, čvrsto sam bila odlučila da izbegnem operacijukičme. Ne želim od toga da pravim spektakl. Postoje mnogo gore stvari tada. Bog me je tada opomenuo da zastanem i prikočim. Potom sam uradila magnetnu rezonancu i prošla sve terapije. Uspela sam da sklonim disk koji je pritiskao nerv i onemogućavao mi kretanje", rekla je Jelena.

Otkako se ovo desilo, shvatila je koliko moć leži u pozitivnim mislima.

"Svima govorim da ne treba nikada da gube veru, nadu i upornost da će pobediti. Čak i sebe treba pobediti. Ja sam pobedila sebe sada. Posle toga imala sam jopš jedan zdravstveni problem. Nedavno, ali je to zaista intimno da bih o tome otvoreno govorila. I to sam uspela da prebrodim", ispričala je Bačić Alimpić.

Puls/Anastasija Čanović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

One nisu dozvolile da ih zloćudna bolest savlada: Ove dame su iz borbe sa rakom dojke izašle kao pobednice

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...