BILI SU ZAJEDNO 5 GODINA I PLANIRALI VENČANJE: Ovo je Jovanin BIVŠI kog je OSTAVILA zbog Željka!
Foto: Damir Dervišagić

Zaljubila se u pevača

BILI SU ZAJEDNO 5 GODINA I PLANIRALI VENČANJE: Ovo je Jovanin BIVŠI kog je OSTAVILA zbog Željka!

Stars -

Jovana Joksimović se zaljubila u pevača Željka Joksimovića do 2008. godine iako je bila u vezi sa Aleksandrom Zeremskim, nekadašnjim direktorom BK televizije koji je od nje stariji 12 godina. Ostavila ga je kada je upoznala Željka, dok su sarađivali i vodili Evroviziju, kada je Srbija bila domaćin.

Jovana je 2008. godine kada su mediji počeli da spekulišu da li je voditeljka započela vezu sa Željkom Joksimovićem ili ne. Voditeljka je tada bila u petogodišnjoj vezi sa tada već bivšim direktorom BK televizije, Aleksandrom Zeremskim

Aleksandar Zermski (Foto: Damir Dervišagić)
Aleksandar Zermski (Foto: Damir Dervišagić)

Nakon nekoliko meseci tišine Jovana i Željko priznali su svoju ljubav, a iako je tada rekla kako u Željka nije bila zaljubljena u vreme kada je stavila tačku na vezu sa Aleksandrom, Jovana je tek sada otkrila istinu o svojim osećanjima u tom periodu.

Ona je navela da je bilo iskreno sa njene strane što je krenula za svojim osećanjima, i da je želela da živi svoju ljubav sa Željkom.

Aleksandar je posle Jovane bio u vezi sa pevačicom Aleksandrom Radović sa kojom je dobio ćerku Ninu. Par se razišao 2010. godine, a ostali su korektnim odnosima zbog ćerke Nine.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

VESELO KOD JOKSIMOVIĆA: Mali Kosta napunio 3 godine, TRUDNA Jovana prošetala STOMAČIĆ!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track