GODINAMA ŠTEDELA OD UČEŠĆA U RIJALITIJU: Ružica Veljković kupila STAN u vrednosti od 70.000 evra!
Foto: Dado Đilas

IMA SE MOŽE SE

GODINAMA ŠTEDELA OD UČEŠĆA U RIJALITIJU: Ružica Veljković kupila STAN u vrednosti od 70.000 evra!

Stars -

Pobednica rijalitija "Parovi" Ružica Veljković rešila je da odreši kesu i počasti sebe ni manje, ni više nego stanom u centru Zemuna.

Bivša modelsica je za ovu nekretninu navodno iskeširala 70.000 evra.

- Ružica je dobila ostatak novca od nagrade koju je osvojila na „Hepiju” i to je bio jedan deo sume za stan koji je pazarila, ostatak ne znam kako je prikupila. Znam samo da je iskeširala 70.000 evra. Veljkovićeva je oduvek želela da živi u Zemunu i sada joj se ta želja ispunila jer joj je nekretnina na atraktivnoj lokaciji. Bez obzira na to što je tu cena kvadrata viša, ona se odlučila da u centru ovog dela prestonice pazari nekretninu - kaže izvor i dodaje da joj sestra Tamara trenutno pomaže sa opremanjem stana.

- Majstori su uveliko u Ružičinom stanu, kreče i sređuju ga po njenoj želji. Ona zajedno sa Tamarom kupuje stvari i brinu da sve što je Ružica zamislila majstori sprovedu u delo. Ružica vodi računa i o najsitnijim detaljima i želi da bude sve pod konac. Ona će ovih dana sa roditeljima da razgleda nameštaj, a i oni će joj za naselje pokloniti šta bude želela - kaže izvor blizak Ružici i objašnjava da ona svima priča kako je sama platila stan jer je godinama štedela od učešća u rijalitijima.

- Ružica kaže da je sama platila svoj stan i da nije dizala kredite. Ne znam kolika je bila njena zarada, ali 70.000 evra je mnogo novca. Njeni roditelji su za vreme njenog drugog boravka u „Parovima” tražili od produkcije da im unapred isplati njen honorar, kako bi platili školovanje mlađoj ćerki, što je Ružica prihvatila. Tako da je njoj ostao novac od pobede, a to je 30.000 evra. Ostatak ne znam odakle joj - kaže izvor.

- Dok kojekakve starlete od imućnih muškaraca dobijaju džipove i skupocene poklone, Ružica je štedela kako bi se konačno osamostalila. Ona je rijaliti igrač i dobro je glumila kako bi ostala što duže u rijalitiju i tako zaradila za stan. Zavidni će uvek reći da su to ko zna kako stečene pare i da joj je neko pomogao u kupovini stana, ali to nije tačno - objašnjava izvor, koji je želeo da ostane anoniman jer bi se Ružica naljutila na njega da zna da nam je otkrio detalje o kupovini stana.

foto Prinstcreen
foto Prinstcreen

(alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track