KATARINA REBRAČA PROGOVORILA O ŽIVOTU POSLE ZATVORA: Ne osećam se dobro u Srbiji!
Foto: Dragan Kadić

Iza rešetaka zbog pronevere 37 miliona dinara

KATARINA REBRAČA PROGOVORILA O ŽIVOTU POSLE ZATVORA: Ne osećam se dobro u Srbiji!

Stars -

Katarina Rebrača (45), nekad poznata kao voditeljka, manekenka, glumica, danas je žena obeležena boravkom u zatvoru zbog pronevere 37 miliona dinara iz Fonda za prevenciju raka dojke.

Rebraču ponekad sretnemo na gradskim događajima, pa je tako u četvrtak uveče prisustvovala modnoj reviji kuće „Barda“, na koju je došla s prijateljicom.Brižna majka- Živim mirno, posvetila sam se detetu. Moja ćerka završava osmi razred, spremamo se za prijemni ispit i time sam preokupirana. Želi da upiše gimnaziju i to mi je sada fokus. Baš vodim porodični život - rekla nam je na početku razgovora.Primećujemo da i dalje pleni prirodnom lepotom.- Tačno, nikad nisam imala neke estetske korekcije. Odlazak pod nož nije moj stil. Koristim samo prirodne proizvode, mažem lice arganovim uljem, ne šminkam se ako ne moram i koliko je moguće živim zdravo. Naravno, godine se vide na meni kao i na svima. Ja ih nosim na jedan mladalački način - samouvereno ističe Rebrača.

Porodica... S tatom Nikolom i ćerkom Antonijom
Porodica... S tatom Nikolom i ćerkom Antonijom

Imala sam podršku

Ipak, lepota je u drugom planu kad pričamo s njom, jer je na dan kad smo je videli na reviji njena majka Sandrina Bogunović iznela svoju odbranu na sudu i negirala krivicu za proneveru novca. I Sandrina i Katarina bile su 2010. u zatvoru zbog ovih optužbi.

- Ne mogu da budem radosna zbog toga, ta traumatična situacija ostavila je na meni određene ožiljke. Ali svako iskustvo nas upotpuni kao ličnost i od nas napravi jaču i kompletniju osobu. Poslednjih godina se ovde nisam osećala dobro zbog svega što mi se izdešavalo.

Hvala bogu, imala sam podršku porodice i prijatelja, pa je taj negativan period ostavio manji trag na meni. Dogodilo mi se to da sam kao samohrana majka bila odvojena od svog deteta. Instinktivno sam nakon toga postala još brižnija i više posvećena ćerki - rekla nam je bivša manekenka, koja tvrdi da nema emotivnog partnera, ali da joj se mnogi muškarci udvaraju.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

JOVANA ŠVONJA IMA GUZU ZA MEDALJU: Manekenka slučajno pokazala više nego što je htela

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

One nisu dozvolile da ih zloćudna bolest savlada: Ove dame su iz borbe sa rakom dojke izašle kao pobednice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track