Najnovije vesti

ŠOFER I ŠMINKERKA U GRANDU: Ovo su deca ACE LUKASA koja nisu opterećena očevom slavom
Foto: Damir Dervišagić

Vredna deca

ŠOFER I ŠMINKERKA U GRANDU: Ovo su deca ACE LUKASA koja nisu opterećena očevom slavom

Stars

Mnogima je poznato da Aca Lukas sa suprugom Sonjom Vuksanović ima ćerkicu Viktoriju. Generalno, Viktorija najviše voli da se druži sa tatom i najčešće se eksponira.

Međutim, Lukas sem Viktorije ima još troje dece i to dva sina i jednu ćerku. Andrej, Lazar i Miljana su deca koju je Lukas dobio pre braka sa Sonjom. I svi oni potpuno su nepoterećeni očevom slavom i ne vole preterano da se ekponiraju u medijima.
Ćerka Miljana (27) je šminker na "Grand" televiziji, dok je stariji sin Lazar (21) vozač na "Grandu".
"Voli da vozi, pa neka to i radi. Hteo bi da jednog dana bude menadžer, to ga interesuje, a mnogi su avanzovali od vozača do menadžera, pa neka se i on bori. Tek mu je 21 godina, mlad je i ima vremena za sve", rekao je Aca nedavno za Svet i dodao da mu je žao što sin nije postao fudbaler.
Njegov mlađi sin Andrej odlučio je da gradi fudbalsku karijeru, iako je u Nemačkoj, gde je do skoro živeo sa majkom Natašom, bio jedan od najvećih teniskih talenata.
(FOTO) NE VOLI DA SE EKSPONIRA: Evo kako izgleda SIN Ace Lukasa iz prvog braka! Pravi "Do skora uopšte nismo bili bliski, jer su postojale prepreke. Sve ono što sam izgubio za vreme odrastanja kod prvo troje dece, sada gledam da nadomestim kroz Viktoriju. Srećan sam zbog toga i nije me sramota da to kažem. Srećan sam što sam u situaciji da doživim da bar jedno dete odraste uz mene", rekao je svojevremeno Aca, koji je priznao da je napravi dosta grešaka u životu.
"Iskreno, jeste mi teško što nisam tokom njihovog odrastanja bio uz njih. Nisam bio tu kada im je to bilo potrebno i to me danas strašno pogađa i boli. Nekada, kada prođu određene godine, shvatiš koliko si zapravo i u čemu sve grešio. Neću da lažem. Troje moje dece nije raslo uz mene i to mogu otvoreno da kažem. Nisam želeo da ostanem u braku ako taj brak nije bio dobar, čak ni po cenu dece", priznao je pevač
(KURIR TV) PRESLATKO: Aca Lukas izveo ĆERKU i kumu na BINU! Pogledajte koji HIT su otpevali!
.

ACA LUKAS OTKRIO: Mile Kitić mi je bio idol!

ACA LUKAS O NAŠOJ PREDSTAVNICI NA EVROVIZIJI: Tijana Bogićević?! Nikad čuo za nju!

  Blic

  Prijavite se na newsletter.

  Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

  * Obavezna polja

  RAZMENA SADRŽAJA

  Inicijalizacija u toku...