DARA BUBAMARA VOLI SAMO SEBE: Najbolja sam pi.ka na estradi!
Foto: Damir Dervišagić

Intervju

DARA BUBAMARA VOLI SAMO SEBE: Najbolja sam pi.ka na estradi!

Stars -

Dara Bubamara tvrdi da je najbolja riba na estradi. Iako je sigurna u sebe, pevačica još javnosti nije predstavila dečka, košarkaša Duška Bunića, s kojim je sedam meseci u vezi. U intervjuu za Kurir Stars folkerka tvrdi da uživa kao nikad u životu.

- Srećna sam, ispunjena i voljena žena. Lepo mi je, uživam u svakom danu. Trudim se da izgledam što bolje. Zaljubljena sam, a i skinula sam sedam kilograma. Svaki dan vozim kućni bicikl. Verujte mi, nije mi lako jer mnogo radim, a moram da vežbam. Izbegavam da jedem. Odričem se svega zbog novog albuma i dobrog fizičkog izgleda.Pa kakve to pesme pripremaš kad si zbog albuma odlučila da smršaš?- Nikad bolje. Mada, sve moje pesme su vrh vrhova, ali album koji ću uskoro da izbacim će biti mrak. Mi jadni muzičari samo hvalimo svoj rad. U svoje ime mogu da kažem da su mi poslednje pesme bile odlične. Rasta mi je radio neke numere i odlično su prošle.

I dalje te kritikuju zbog stajlinga.- To mi nije jasno. Ja imam ukusa. Opterećena sam modom i nije mi jasno šta hoće od mene. Njima ja smetam. Ljubomorni su. Zavide mi kako ja to sve nosim, kako sam sigurna u sebe. Smeta im moj dekolte. Pa, ja sam pevačica narodne muzike i ne treba da se oblačim kao neka profesorka. Oblačim se fino i kulturno.U čemu je onda problem? Šta oni to ne vide, a ti vidiš?- Pa eto, kad obučem nešto zatvoreno, kažu - šta se ova zakopčala do grla. Kad se skinem, opet imaju zamerku. Narodu ne možeš udovoljiti. Ali zato kad ja vidim ko je sve kreator, bude mi muka. Svaka čast izuzecima, ima stvarno talentovanih, ali ima i polusveta. Ja ne pratim šta ko kaže o meni, ja se oblačim kao svetske zvezde i izgledam kao svetska zvezda. Ko kaže nešto drugo, taj greši. Jeste da su ukusi različiti, ali ja imam stila i umem da iznesem sve kombinacije.S kojom svetskom zvezdom bi sebe uporedila?- Znam da nisam kao Madona ili Kajli Minog, ali sam ultra, ultramoderna žena. U sve na meni je mnogo uloženo, i to ne samo što se tiče novca nego i što se tiče truda. Imam stila, imam ukusa. Kažu: „Dara ima pet- šest kila viška!“ Pa šta? I Kim Kardašijan i Bijonse su guzate, pa to lepo nose. Šta iako sam deblja pet kila, ja sam harizmatična. Ili si zvezda, ili nisi. Ma, ja nemam mane. Najjača sam riba na estradi.

Kad stigneš da se posvetiš detetu?- Ni sama ne znam. Kosta ide u privatnu školu i tamo radi domaće zadatke. Slobodno vreme koristim da budem s njim. Igramo fudbal i skačem oko njega da dete ne oseti da nisam tu. Ali ja osetim to ludilo i umor.- Pa, često sam pod stresom. Ali kad izađem na binu, jednostavno dobijem neku ludačku energiju. Mogu da skačem od poda do plafona. Toliko sam tad ispunjena, publika mi daje snagu. Zaboravim i na stres i na sve zdravstvene probleme. Ja, bre, treba da pevam svaki dan, ali bukvalno. Bole me noge što stojim tri sata na štiklama, grlo me ubi, ali taj adrenalin me drži. Tako srećna šaljem svom sinu snimke i kažem mu: „Sine, majka ti je opet pokidala.“

OBOŽAVATELJI JE NAZVALI SRPSKOM PAMELOM: Dara Bubamara stavila BUJNE GRUDI u prvi plan!

Šta te još radi? Voli te i bivši muž Milan Kesić? Otkud to?

Šaban je jedini car u „Pinkovim zvezdama“U „Pinkovim zvezdama“, gde si stalni član žirija, stalno su neke čarke.- Zato što se to dugo snima, svi smo nervozni, napeta je situacija. To je velika odgovornost.Da li Zorica Brunclik zaista šalje negativne vibracije, kako Maja Nikolić tvrdi?- Svi smo mi od krvi i mesa. Nije lako. Neko u jednom momentu bude dobro raspoložen, posle svi počnemo da budemo nervozni, budemo i gladni. Meni na jedno uvo uđe, na drugo izađe. Nekada sam na Kalinićeve opaske reagovala zato što je bio neprijatan, ali ima i ljudi s kojima ne mogu da ulazim u spiku zato što nema tu težinu. Ja imam svoju ulogu, ugovor i ne zanima me niko, ali iskreno, Šaban je jedini car tamo.

Ljiljana Stanišić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track