Ceca kao Dejvid Geta

A sad nešto sasvim drugačije

Ceca kao Dejvid Geta

Stars -
Za potrebe novog diska Svetlana Ražnatović obradila u trens fazonu pesme s albuma „Ljubav živi“

Ume da peva sve!Svetlana Ceca Ražnatović obradila je sve pesme sa svog poslednjeg albuma „Ljubav živi“ tako da zvuče kao da ih je radio čuveni svetski DJ i producent Dejvid Geta! Folk zvezda je napravila klupske verzije svojih pesama, za koje veruje da će biti pravi letnji hitovi po diskotekama! I to nije sve.- Sledeće nedelje u prodaji će se naći časopis „Ceca specijal“, u kom je pevačica dala iscrpni intervju i govori o svojoj karijeri, o tome kako gleda na posao, porodicu i sve što je u životu preživela. Pored Cecinog, u časopisu će se naći i intervjui s Aleksandrom Milićem Milijem i Marinom Tucaković, njenim najbližim saradnicima. U pakovaju je CD „C-klub“, s novom verzijom Cecinih hitova, koji su obrađeni u trens fazonu, a radio ih je Boris Krstajić - kaže naš izvor, blizak pevačici, i dodaje:- Album otvara jedno novo poglavlje u Cecinoj karijeri.Na albumu će se naći i dve nove numere - „Probudi me kad bude gotovo“ i „Zagrljaj“, za koju svi koji su imali prilike da je čuju tvrde da će biti hit za sva vremena.

Mala, poder' de s tim trensom!
Mala, poder' de s tim trensom!

Najbolji na svetuDejvida Getu su čitaoci magazina o elektronskoj muzici Di-džej mag prošle godine proglasili za najboljeg di-džeja na svetu. Ovaj francuski muzičar poznat je po hitovima kao što su „The world is mine“, „Just a little more love“, „When love takes over“ i drugim.

„Zagrljaj“Zaradiće na mom bolu noćni svirači,tek kada tebe vidim sunce će izaći.O samoćo, sviraj kraj...I bićemo možda stari za neke stvari,pred nama samo prazni kalendari.Al’ nikada stari za zagrljaj...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track