(VIDEO) TRAŽI SE KARTA VIŠE: Neda sprema pravi SPEKTAKL! Proslavlja 50 godina na sceni!
Foto: Promo

Biće ludilo

(VIDEO) TRAŽI SE KARTA VIŠE: Neda sprema pravi SPEKTAKL! Proslavlja 50 godina na sceni!

Stars -

Ostalo je još samo 6 dana pred veliki koncert Nede Ukraden u Sava Centru, a već se traži karta više!

Karata je kako smo saznali iz izvora bliskih organizaciji - ostalo još jako malo, a naša pop diva se priprema za najveličanstveniji koncert u svom životu!

Foto: Promo
Foto: Promo

Osim ekipe koreografa, muzičara iz čitavog regiona, ali i scenskog izraza, Neda je okupila i vrhunski tim muzičara i scenskih izvođača, koji će sa njom nastupiti 19. maja u Sava Centru. Ovih dana je na mukama šta odabrati iz bogatog muzičkog repertoara koji je godinama gradila i ostavila u amanet muzičkoj istoriji ovog dela sveta.

Foto: Promo
Foto: Promo

Podsećamo da su se frizure zvale po Nedi, da su se žene frizirale kao ona, a pesme "Vrati se s kišom", "Ne zovi me u ponoć", "Zašto tvoj telefon šuti", "Ne miriši zumbule" i brojne druge svojevremeno obarale rekorde u čitavom regionu Balkana i po tiražima i po rejtingu kod publike.

Foto: Promo
Foto: Promo

Ostaje da vidimo šta je Neda odabrala za svoj veliki jubilej - 50 godina na sceni, budući da je poslednjih godina kako sama kaže "apdejtovala" Nedu sa novim ritmovima i drugačijim tekstovima koji su joj u redove brojnih fanova doveli tinejdž publiku.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

16.000 LJUDI DIGLA NA NOGE: Neda Ukraden zapalila Zagreb

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track