NIŠTA OD BRAKA BIH I SRBIJE: Božo Vrećo NE UDAJE SE za Luisovog sina!
Foto: AP

Seli se u Breograd

NIŠTA OD BRAKA BIH I SRBIJE: Božo Vrećo NE UDAJE SE za Luisovog sina!

Stars -

Božo Vrećo, popularni pevač sevdalinki iz Foče, potvrdio je na svom Fejsbuk profilu vest koju su mediji preneli nakon njegovog nedavnog koncerta u Beogradu - da se udaje i seli u Beograd.

"Dragi moji, znate da ja nikad ništa ne krijem od vas pa zato i pišem ovog jutra da vas lepo obavestim o svemu vezano za moju vezu, jer se već piše o udaji/ženidbi, kako god. Znate da sam rekao da ću iz Sarajeva i iz Bosne otići tek onda ako me ljubav odvede, nikad i nikako drugačije, tako da moja ljubav uskoro dolazi po mene, već idući mesec mi se selimo u naš dom, moj partner je kupio kuću za nas i jako se radujemo novom životu", napisao je Vrećo na Fejsbuku.

Vrećo je dodao i da još nije utvrđen tačan datum venčanja, ali da će se to svakako desiti ove godine u intimnoj atmosferi, bez pruisustva medija.

Ljubav Bože Vreće, kako pišu bosanski mediji, jeste muzičar Marko Luis, sin poznatog pevača i muzičara Luisa koji je poginuo pre nekoliko godina u saobraćajnoj nesreći, prenose bosanski mediji. Vrećo i Luis, kažu njihovi prijatelji, u vezi su duže vreme, a nedavno su se zajedno fotografirali na beogradskoj Skadarliji.

Međutim, Božo Vrećo se oglasio na svom Fejsbuku i demantovao.

EPK/Faktor.ba

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Oni se nišu plašili da javno kažu koga vole: 5 zvezda koje su sve šokirale priznanjem da su gej

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja