Najnovije vesti

ABRONOŠA: Starleta se udala za svog makroa!

Usred srede

ABRONOŠA: Starleta se udala za svog makroa!

Stars

Ćerkica je bacila oko na Klinca, pevača jednog benda, i spopada ga iako on ima devojku

Zdravo, drage moje tračare! Nadam se da ste spremni za novu dozu tračeva koju sam vam spremila za ovu sredu.

Na početku ću da vam saopštim jednu lepu vest. Bucka, jedna u nizu naših starleta, konačno se udala! Da, da. I one se udaju, čak i njih neko hoće. U pitanju je jedan opasan tip. Pa naravno, sigurno neće da se zaljubi u nekog književnika. Kako sam čula, to je jedan okoreli kriminalac, a znate čime se bavi? Organizovanom prostitucijom! Čula sam da su se zaljubili u jednom klubu, nakon što su se žestoko dovatili. Posle su, malo pomalo, izlazili na večerice, pa u noćne izlaske i eto. Posle samo nekoliko meseci su se venčali. Izgleda da je Bucka rešila da se penzioniše pre nego što omatori i da se obezbedi na vreme. Samo mi nije jasno jedno. Zbog čega krije da se udala... Možda ipak još uvek ne planira da prestane da radi, pa neće da razočara klijente.

Druga priča tiče se jedne multimedijalne ličnosti, zvaćemo je Ćerkica. Naime, ova popularna mala je ozbiljna i veoma iskusna degustatorka muškaraca. Ovaj put, oko je bacila na Klinca, člana jednog benda. Ćerkica ne propušta nijedan njegov nastup, bilo da je u Beogradu, okolini, a često ide i u druge gradove Srbije kako bi ga pratila. Iako je Klinac zauzet, i to joj je naglasio nekoliko puta, ona ne odustaje! Svakodnevno mu šalje poruke, seksi slike, a preduzela je i druge korake.

Dok je nastupao u jednom prestoničkom klubu, pozvala ga je u svoj separe. Klinac je prišao da je pozdravi, a ona je krenula da ga pipka i grli naočigled njegove devojke. Bez blama. Mladi pevač je sklonio njene ruke sa sebe i kulturno otišao na svoje mesto, ali njoj nije bilo jasno da treba da odustane. Kada je Klinac otišao do toaleta, krenula je za njim, a svojoj drugarici je dala naredbu da zamajava njegovu devojku. Jadnik se preplašio kada ju je ugledao u muškom toaletu, a ona je i tu pokušala da ga zavodi. Na kraju sam zgotivila Klinca, jer je uz sve njene napore pokazao da ima integritet i da ga ne interesuje mala popularna, iako je predmet maštanja svih muškaraca.

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...