ŠABAN SE OGLASIO NAKON ŠTO MU JE POZLILO: Evo šta se zapravo desilo u Pinkovim Zvezdama!
Foto: Printscreen

Drama

ŠABAN SE OGLASIO NAKON ŠTO MU JE POZLILO: Evo šta se zapravo desilo u Pinkovim Zvezdama!

Stars -

Šabanu Šauliću pozlilo je na snimanju emisije "Pinkove zvezde", pa je napustio studio pre završetka snimanja.

Naime, Šaban je u studio u Šimanovcima došao direktno sa jednog nastupa, pod temperaturom i sa bolovima u grlu.Kako je putovanje dodatno iscrpelo kralja narodne muzike, on nije dočekao kraj snimanja.

"U jednom trenutku mu je pozlilo i čelni ljude televizije odlučili su da ga vozač odveze kući, a istog trenutka su pozvali Daru Bubamaru da ga zameni jer je na njenom mestu sedeo Miroljub Aranđelović Kemiš. Dara je došla na početak snimanja druge emisije. Šaban nije želeo da se zove Hitna pomoć i da ga lekari pregledaju, govorio je da će mu biti bolje kada sa odmori". Kada smo pozvali Šabana za komentar, potvrdio je našu priču:

"Bolestan sam, uhvatio me virus tokom vikenda na nastupima. Jedva govorim, pa vas molim da što pre prekinemo ovaj razgovor", rekao je Šaulić.

Iako je poznato da kralj narodne muzike ima vozača, ovog puta na snimanje je došao taksijem zato što je direktno sa aerodroma stigao u Šimanovce. Poput pravog profesionalca, on je sa sobom nosio odeću, a čak ni bolest ga nije sprečila da ispoštuje dogovor, što mu je kasnije došlo glave.

(Alo)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

DRUGA STRANA "MEDALJE": Ovo su najveće svađe u žirijima takmičenja!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track