Najnovije vesti

ŠOKANTNO PRIZNANJE KARAMELE: Ludio sam za Mirom Škorić, a ona je sve okretala na šalu
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen

Otvorio dušu

ŠOKANTNO PRIZNANJE KARAMELE: Ludio sam za Mirom Škorić, a ona je sve okretala na šalu

Stars

Goran Stojićević Karamela, imitator i voditelj emisije "Mirotvorci", otvorio je dušu i priznao da je u mladosti ludio za pevačicom Mirom Škorić.

Voditelj je pričao o svojoj supruzi Milici s kojom ima divan brak i da ona nije ljubomora, ali je priznao da njegova ljubav iz mladosti se nikada nije realizovala.

"Da sam hteo da se oženim sa nekom iz estrade, oženio bih se. Prosto nije bilo neke hemije. U stvari bilo je, ali se nije realizovala do kraja. Svi znaju tu osobu", rekao je Karamela, a onda otkrio početna slova imena i prezimena poznate pevačice - M.Š.

Foto  Printscreen
Foto Printscreen

"Dopadala mi se Mira Škorić. Uvek mi se dopadala. Znala je Mira i uvek me je zezala i onda sam ja pristao ajd zezamo se. A u stvari nije bilo tako", priznao je voditelj.

"Ja volim ženu koja je jaka stabilna, stub porodice", rekao je Karamela u emisiji "Rada sam".

Mnoge kolege su koristile drogu

Karamela je progovorio i o narkoticima i kolegama koji su zavisni od droge."Neke kolege su uzimale droge, ja sam gledao to, ali meni to nije bilo intersantno, uvek sam više voleo dobro vino. Ja tačno znam šta je istina, ali ne verujem da bi nekome bila reklama upotreba narkotika. Samo ludom čoveku to može da bude reklama", kratko je rekao imitator.

Foto Dragan Kadić
Foto Dragan Kadić

Srce mi je prestalo da radi

Goran Stojićević Karamela otkrio je kako je protekla prošlogodišnja operacija na koju je morao da ide zbog problema sa srcem.

"To je intervencija, nije bolest. Srce mi u jednom trenutku nije radilo", rekao je Karamela. Zatim je ispričao da je morao hitno da ide kod doktora kojima je zahvalan što su brzo reagovali.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

DOBILA NAJVREDNIJI POKLON IKADA: Radu Manojlović niko nije ovako iznenadio

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...