Nagrada za životno delo na sceni

(KURIR TV) TRIJUMF JEDNE USPEŠNE KARIJERE: Neda Ukraden briljirala pred beogradskom publikom

Stars -

Nezapamćeno interesovanje medija i publike pratilo je veliki trijumf uspešne karijere Nede Ukraden.

Pop diva sinoć je na sceni Sava Centra proslavila 50 godina uspešne karijere. Uz brojne hitove iz svih perioda karijere, Neda se prisećala i detalja iz svog života koji su pretočeni u pesme, pevala je i sevdalinke i pop numere, a onda su joj se na sceni pridružili i trubači.

Foto Promo
Foto Promo

Još jednom pokazavši da je vrsni interpretator svih žanrova muzike, ali i koreografski u izuzetnoj formi, Neda je izazvala divljenje i diplomatskog kora, te je na sceni posle pesme "Moj dilbere" dobila prelepi buket belih ruža od ambasadora BiH u Srbiji.

Foto Promo
Foto Promo

Posebno dirljivi trenuci bili su kada se prisećala svog detinjstva i kada je pesmu "Majko, majko" posvetila svojoj majci Anđi koja nije prisustvovala koncertu. Unučice Neda i Aleksandra u pratnji zeta Predraga, iznenadile su pevačicu na samoj sceni donevši svojoj baki po jednu crvenu ružu.

Foto Promo
Foto Promo

Trenutak kada je Neda ispred Kulturno-prosvetne zajednice od Žike Ajdačića dobila nagradu za životno delo, čitavom koncertu dao je posebnu notu , budući da je pevačica kroz karijeru višestruko nagrađivana, ali da je ova nagrada prva te vrste.

Foto Promo
Foto Promo

Nedini gosti bili su Željko Samardžić, Dejan Matić, Učiteljice, a na sceni i u publici je nastao pravi ršum kada je zapevala sevdalinke u pratnji novopazarskog hora "Isa beg".

Foto Promo
Foto Promo

After parti je nastavljen na splavu gde je pevačica proslavila svoj veliki trijumf sa porodicom, prijateljima i kolegama.

Foto Promo
Foto Promo

(KURIR TV) SAVA CENTAR NA NOGAMA PEVAO S NEDOM: Spektakularna proslava 50 godina karijere!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track