GAGIJA TUŽILA BIVŠA: Denser osuđen zbog nasilja u porodici!
Foto: Damir Dervišagić

Stigla kazna

GAGIJA TUŽILA BIVŠA: Denser osuđen zbog nasilja u porodici!

Stars -

Sukob između Gagija i Milene izbio je oko ponoći 27. maja 2016. godine i eskalirao je u fizički obračun, a Milena je zbog udaraca morala da potraži pomoć lekara. Istovremeno, Gagi Đogani je priveden u policiju jer ga je Milena po dolasku patrole prijavila za fizički napad.

Frontmen grupe „Fanki Dži“ koja je bila popularna devedesetih godina, Gagi Đogani, osuđen je na šest meseci, uslovno na tri godine.

"Njega je tužila bivša devojka Milena Mikić, jer ju je istukao i bacio joj stvari kroz prozor. Ukoliko sve prođe u najboljem redu, Gagi neće završiti u zatvoru. Sukob nije bio nimalo naivan. Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je posle sprovedene istrage i utvrđivanja povreda koje je Đogani naneo Mileni odlučilo da protiv njega podigne optužni predlog zbog nasilja u porodici. Bivši partneri su posle sukoba izbegavali javna prepucavanja. Krili su datum suđenja ko zmija noge u želji da postupak prođe neprimetno", rekao je izvor iz suda.

Denser je posle incidenta izjavio da ga je Milena provocirala i da je zbog toga podigao ruku na nju.

"Gušila me je u krevetu! Imao sam ožiljke po vratu. Mogao sam i ja nju da prijavim. Incident se dogodio kad sam joj priznao da imam novu devojku. Ona je tada poludela i napala me. Lomila je po stanu, histerisala, a ja sam se branio. Možda sam je i udario, ali da sam joj zgnječio lobanju, ne bi bila živa", rekao je Đogani nakon svega.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

Gagi je pre veze sa Milenom bio tri godine u vezi i 13 godina u braku sa pevačicom Anabelom. Kada su se razveli, u javnost je isplivala istina da je pevačica trpela nasilje tokom braka. Sad su u dobrim odnosima, a zajedno imaju dve ćerke, Ninu i Lunu.

(Alo/Snežana Dž. Stojanović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track