ONI SU HRABRO PRIZNALI SVOJU SEKSUALNOST: Ove naše zvezde javno su rekle da su gej
Foto: Printscreen/Kurir

ONI SU HRABRO PRIZNALI SVOJU SEKSUALNOST: Ove naše zvezde javno su rekle da su gej

Stars -

Sarajevski umetnik Božo Vrećo otvoreno je priznao svoje seksualno opredeljenje.

On je nedavno na Fejsbuku otkrio da će se venčati za svog partnera, a evo koje su još domaće javne ličnosti priznale da su gej.

Božo Vrećo

Pre nekoliko dana, poznati sarajevski umetnik Božo Vrećo, otkrio je na Fejsbuku da se zbog ljubavi uskoro seli u srpsku prestonicu.Takođe, Vrećo je istakao da će intimnu svadba,on i njegov partner organizovati tokom ove godine, a potom je na društvenim mrežama pokazao 101 ružu, poklon koji je dobio od partnera.- Već je skoro sve spakovano, a puno vas me dragi moji srelo i čestitalo mi na ulici, koliko nježnosti i topline.A on, kupio 101 ružu i čeka me, ta jedna je, kaže, bela jer si ti ta posebna, čista i moja voljena ljubav...Rasplakao me i zahvalan sam Bogu što ću sa takvim bićem deliti svaki dan i tren, volim ga svim srcem - posvetio je sarajevski umetnik dirljiv status svom partneru.

Petar Perović Maneken Petar Perović domaćoj javnosti je postao poznat nakon učešća u vip serijalu "Veliki brat" 2008. godine, a nakon izlaska iz najpoznatije kuće na Košatnjaku, Petar se ubrzo preselio u London. Tamo je upoznao sadašnjeg supruga, Tristana Templa, svetski poznatog plesača i koreografa, sa kim se venčao 2011. godine. Par je prvi put zajedno došao u Srbiju, kada je Tristan bio angažovan za spot "Baksuze" Ane Nikolić.

Foto Printscreen/Instagram
Foto Printscreen/Instagram

Marija ŠerifovićIako je na početku karijere Marija Šerifović odbijala da odgovara na pitanja vezana za njeno seksualno opredeljenje, na vrhuncu popularnosti, Marija je uradila nešto potpuno neočekivano. Naime, nakon što je pobedila na "Evroviziji" 2008. godine, pevačica je snimila dokumentarni film "Ispovest" u kom je otkrila da voli žene.

Foto Dragan Kadić
Foto Dragan Kadić

Vladimir TintorSrpski glumac Vladimir Tintor, koji pd 2006. godine, živi i radi u Zagrebu, širu prepoznatljivost u regionu stakeo je nakon serije "Zabranjena ljubav", ali je tek 2008. godine mnogi čuli za njega. Naime, tada se Vladimir našau u centru skandala, jer su fotografije na kojima razmenjuje nežnosti sa muškarcima, preplavile internet. Nakon toga, Vladimir je u jednom intervjuu priznao d aje gej.- Drugi su me deklarisali kao gej, nakon fotografija koje su procurele. To je jako bezobrazno jer zadire u tuđu privatnost, a u početku mi je sve to bilo šok, a kasnije me je zabavljalo. Nisam pao u depresiju kada se sve to otkrilo - rekao je Vladimir u intervjuu za "Red carpet".

Foto Printscreen
Foto Printscreen

EPK/Blic

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Oni se nišu plašili da javno kažu koga vole: 5 zvezda koje su sve šokirale priznanjem da su gej

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track