UKRADEN CECIN ROLS-ROJS: Šta se desilo sa autom iz spota Idi dok si mlad
Foto: Printscreen YT

Otkrivamo

UKRADEN CECIN ROLS-ROJS: Šta se desilo sa autom iz spota Idi dok si mlad

Stars -

Oldtajmer u kojem je Ražnatovićeva snimala scene 1995. godine Arkan je poklonio biznismenu Nebojši Tubiću Žapcu, iz čije je garaže nedavno nestao

„Rols-rojs“, u kojem se vozila Svetlana Ceca Ražnatović 1995. godine u spotu za pesmu „Idi dok si mlad“, nedavno je ukraden! Oldtajmer, čija se vrednost procenjuje na 250.000 evra, nestao je iz garaže kontroverznog biznismena Nebojše Tubića Žapca. Bivšem dečku Goce Božinovske luksuzni automobil poklonio je Željko Ražnatović Arkan nakon što je Ceca završila snimanje spota. I sve do pre nekoliko dana on je stajao u garaži, dok nisu lopovi umešali svoje prste. Da je „rols-rojs“ ukraden, potvrdio nam je Žabac, koji je u trenutku kada smo ga pozvali bio na putu do policije.

1995.
1995.
2017.
2017.

Dva u Srbiji - Eto, pored svih muka koje su me snašle, uzeli su mi i omiljeni auto. Otprilike znam ko je, ali taj što je to uradio ispao je glup. Idem sad da prijavim slučaj policiji. Ne mogu nikog da optužim, ali ću reći na koga sumnjam. Samo dva takva automobila postoje u Srbiji - moj i pokojnog slikara Tapija. Taj ko se ohrabrio da tako nešto uradi grdno se za*ebao i sebi napravio komplikaciju - poručuje Žabac. On veruje da je lopov napravio duple ključeve i bez problema ga izvezao iz garaže sa njegovog imanja nadomak Novog Sada.

Star 40 godina - Auto je bio na sigurnom. Pre krađe su dolazili neki ljudi da ga probaju, navodno za svadbu. Napravili su duple ključeve i oterali mi ga. Nisam obilazio garažu i eto šta mi se dogodilo. Taj oldtajmer je star 40 godina. Za mene on vredi milione. Poklonio mi ga je moj veliki prijatelj Arkan. Pre mene ga je vozio američki glumac Čarls Bronson - kaže Žabac i dodaje: - Poručujem lopovima da moraju da mi ga vrate. Ja sam ga godinama vozio. On je moj mezimac. Imam ga od 1995. i sad majmuni nađu da ga ukradu. Valjda će policija da ih raskrinka, ako već nisu uspeli da otkriju ko je pucao u mene, nek reše bar ovaj slučaj. Što pre - završava biznismen. Ljiljana Stanišić

Venčanje MLADA U „JAGUARU“ Svetlana Ceca Ražnatović se na svojoj svadbi vozila u „jaguaru“. Po folk zvezdu je 1993. u rodnu Žitorađu skupocenim automobilom došao Željko Ražnatović Arkan.

- To je crveni, produženi auto. Bio je registrovan na oca Andrije Draškovića. I taj auto je bio kod mene. Ne znam gde se danas nalazi, ali je i on bio odličan - kaže Tubić.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

CECA: Godinama trpim torturu Karleuše! Dosta je! JK: Tek ću da ti je.em majku!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track