Najnovije vesti

ABRONOŠA: Oženjeni pevač švalerki plaća stan!

Usred srede

ABRONOŠA: Oženjeni pevač švalerki plaća stan!

Stars

Zdravo, najdraže moje abronoše! Kao i uvek, i ove nedelje saznala sam svašta nešto!

Pevač jednog popularnog benda, zvaćemo ga Zvrk, otkako se oženio fura imidž vernog i porodičnog čoveka! Ali Zvrk ima ljubavnicu! S njom se redovno viđa, iako nisu iz istog grada. Ta devojka je iz jedne varošice u blizini Beograda i Zvrk bar jednom u nedeljno ide u taj grad kako bi se video s ljubavnicom i baš je, kažu, odlepio za njom. Iznajmio joj je stan, plaća joj račune i šalje joj novac, a zauzvrat, ona mora da mu bude dostupna kad god mu zatreba i to traje već nekoliko godina. Inače, kad god dođe u mali grad, obavezno ljubavnicu izvede na romantičnu večeru, zatim prošetaju, sednu u kafić, a kada je neko pita šta radi s njim, ona kaže: „Mi se družimo.“ Već su počele da kruže njegove slike sa švalerkom na jezeru. Golupčići su uslikani kako voze pedalinu. Ako nastavi tako, dobiće pedalu od žene!

Druga priča tiče se jedne mlade pevačice Barbike. Ona je nedavno raskinula dugogodišnju vezu i kao uopšte ne pati i sve je kul. Ali Barbika ne može da preboli bivšeg, pa mu stalno šalje poruke. Zivka ga u pola noći pijana i moli ga da se pomire. Bivši je maksimalno kulira, odgovori joj tek ponekad na poruku, a iz osvete prepisku s njom svima pokazuje i naslađuje se njenom patnjom. Moja ptičica mi je rekla da on odnedavno ima novu devojku, što će za Barbiku, kada sazna, biti strašno.

I jedan stariji trač za kraj, a tiče se popularnog glumca srednje generacije koga žene svih generacija obožavaju! Zvaćemo ga Loknasti. Kaže mi drugar da je pre par godina na snimanju jedne serije imao redovan seks s mnogo mlađom „koleginicom“. A oženjen je! A nju sam stavila pod znake navoda jer i nije glumica, nego svašta pomalo radi: glumi, peva, vodi emisije... Između nje i Loknastog nije bilo emocija, pa kad je završena serija, svako je otišao na svoju stranu.

To bi bilo sve, drage moje. Nadam se da ste uživale i čitamo se sledeće nedelje.

Ljubim vas!

foto: Kurir

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...