(VIDEO) ZAVRŠENO TAKMIČENJE JA IMAM TALENAT: Publika je odlučila pobednika!
Foto: Printscreen

POČELO JE

(VIDEO) ZAVRŠENO TAKMIČENJE JA IMAM TALENAT: Publika je odlučila pobednika!

Stars -

Posle šest meseci potrage za izuzetnim talentom, 12 najdarovitijih dospelo je u superfinale takmičenja "Ja imam talenat".

Odlukom publike, pobednik takmičenja "Ja imam talenat" je grupa Bar Strong.

Drugo mesto zauzeli su Hip Hop Kids, a treće mesto Šćepan Stojanović.

foto: Printscreen
foto: Printscreen
foto: Printscreen
foto: Printscreen

Poslednji je nastupio šarmantni reper Nikola Anđelković, koji je i za superfinale izabrao autorsku pesmu, u kojoj je pevao o ostalim takmičarima šoua i uz koju je Rasta počeo da đuska, dok su mu na kraju svo četvoro ustali i aplaudirali.

Žika mu se čak i poklonio.

Ovo je njegova pesma:

Zgodni momci iz grupe "Bar Strong" poželeli su da u superfinalu šoua "Ja imam talenat" pokažu fizičku spremnost pomoću opasnih akrobacija.

- Kakav šou, čoveče! Izveli ste najjaču foru do sada, svaka čast - bio je oduševljen Stefan Đurić Rasta.

Ovako je to izgledalo:

Mađioničar po imenu Volare, koji je svakim svojim nastupom uspevao da zbuni i oduševi žiri šoua "Ja imam talenat" i ovog puta je došao spreman da fascinira sve.

Mađioničar je sebe presekao na pola, a pogledajte kako je to izgledalo:

Talentovani pevač Nemanja Guzijan izdvojio se među pevačima koji su se takmičili u najgledanijoj sezoni šoua "Ja imam talenat".

Ovo je njegov finalni nastup:

Mađioničar Luka Ivanović je večeras izašao na veliku scenu Pikovog studija u Šimanovcima sa četiri asistenta.

Prvo je pričao o strahovima, a onda je odlučio da se suoči sa svojim, strahom od visine.

Luka je u jednom trenutku nestao sa bine, a ostatak pogledajte na snimku:

Osmi je nastupio Baša Pali, koji je za samu završnicu pripremio malo drugačiji nastup.

Baša je došao u ekipatskoj odori i slikao je u pesku, čime je ponovo uspeo da oduševi četvoročlani žiri, pa su mu svo četvoro stojeći aplaudirali, dok je publika bila u transu.

- Ovo je neverovatno, ja sam i dalje pod utiskom. Sad je pokazao i da je vajar, skulptor. Nevrovatno je u kojim si sve veštinama sposoban da nam pokažeš svoju privrženost umetnosti. Mislim da takva ličnost ne postoji još jedna na ovoj planeti - nije krio oduševljenje Rasta.

Pogledajte njegov talenat:

Zahvaljujući maestralnom sviračkom umeću na harmonici, dvadesetdvogodišnjeg Podgoričanina Šćepana Stojanovića publika u studiju nagradila je gromoglasnim aplauzom, a članovi žirija nisu štedeli reči hvale kada je u pitanju njegovo večerašnje predstavljanje inostranim, ali i domaćim hitovima.

- Ovaj put si odabrao izuzetno brz i težak ritam za sviranje, nijednu grešku nisi napravio, čak si u jednom trenutku svirao i pank na harmonici, što me je oduševilo - rekao je Srđan Žika Todorović, a njegovo mišljenje podelila je i Ana Nikolić.

Ovo je njegov nastup:

Najmađi iluzionista koji je stao na scenu šoua "Ja imam talenat" David Rao (14) uspeo je da još jednom predvidi šta će se dogoditi na sceni, ali je ovoga puta razotkriven.

Pogledajte:

Uvek energične, sjajno raspoložene i talentovane devojčice, članice plesačke grupe "Hip Hop Kids" ponovo su zapalile scenu u superfinalu emisije "Ja imam talenat".

Ovo je njihov nastup:

Maleni Adrian Mašić je uz pomoć svoje violine ponovo raspametio sve u studiju, a nakon njegovog nastupa pali su pozivi na svadbe.

Najpre ga je Ana Nikolić pozvala da svira na njenoj, a zatim i voditeljka.

"Ako se budem udavala 16. put, ti ćeš mi svirati", rekla je Mihajlovski.

Pogledajte njegov nastup:

Fantastična Elena Nađ nastupila je druga, a za superfinale osmislila je kompleksan nastup sa belim platnom koje je okačeno na obruč.

Njen nastup je oduševio žiri.

Prvi je nastupio Džordž Dajmond koji je inspiracija za njegov večerašnji nastup pronašao kod Erika Vajsa, američkog iluzioniste poznatijeg kao Hari Hudini.

Dajmond je na scenu izveo Stefana Đurića Rastu koji se uverio da su lanci, katanci, ključ i kutija koje je Džordž koristio tokom tačke zapravo pravi, a onda je krenuo spektakl.

- Ovaj šou je stvarno bio na visokom nivou, ovo je bilo izuzetno i pored malih poteškoća koje smo primetili - rekao je Rasta, a njegovo mišljenje su podelili i ostali članovi žirija, dok je Srđan Žika Todorović istakao da je ovo bilo "zapanjujuće dobro".

Pogledajte njegov nastup:

Stefan Đurić Rasta je specijalno za superfinale promenio imidž. Njegovu novu frizuru prva je primetila Ana Mihajlovski.

foto: Printscreen

Četvoročlani žiri će večeras samo komentarisati nastupe takmičara, dok je glavna odluka na publici koja će SMS glasovima izabrati pobednika.

foto: Printscreen

Ana Mihajlovski je za ovu priliku odabrala usku crnu kožnu haljinu!

foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track