Ove pevačice karijeru nisu gradile na skandalima, a i dalje ih obožavate (FOTO)
Foto: Instagram

Drugačije od drugih

Ove pevačice karijeru nisu gradile na skandalima, a i dalje ih obožavate (FOTO)

Stars -

U vreme instant popularnosti i pregršt rijaliti programa, gotovo svako može postati poznata ličnost, ali malo ko može da održi zvezdani sjaj.

Gotovo svakodnevno, kako u svetskom šoubiznisu, pa tako i u domaćem, možemo čuti o sve razuzdanijem ponašanju pojedinih zvezda koje su spremne na sve kako bi se domogle popularnosti. Vulgarno ponašanje, provokativno oblačenje, neprimeren rečni, postale su deo njihove svakodnevice.

Ipak, postoje i oni koji ne spadaju u ovakvu grupu zvezda. Uprkos borbi za popularnost, pojedine javne ličnosti nisu odustale od svojih stavova s početka karijere i ostale su dosledne sebi i daju pravi primer svojim fanovima.

U Srbiji su se izdvojile tri pevačice koje već godinama postoje na javnoj sceni, a čija publika uživa u njihovoj muzici, njihove pesme traju, a o njima se ne može pronaći nijedan sočan trač.

1. Šarmantna pevačica Lena Kovačević jedna je od najlepših dama sa muzičke scene.

foto: Instagram

Uvek odmerena u komunikaciji, a pripadnicima sedme sile gotovo nikada nije otkrivala detalje iz privatnog života ili je i to radila u granicama dobrog ukusa. Njene pesme diraju u dušu, a njena lepota pravi je melem za oči.

2. Rame uz rame sa Lenom može stati njena koleginica Aleksandra Radović.

foto: Andreja Damnjanović

Širok raspon glasa, muzičko obrazovanje i veoma slušane pesme, prva su asocijacija na karijeru ove pevačice. O njenom besprekornom stilu mnogi govore, a uz njene pesme mnogi parovi su se zavetovali na večnu ljubav. Uvek nasmejana, ali po potrebi i veoma oštrog jezika, Aleksandra već više od decenije uživa poštovanje fanova.

3. Uvek nasmejana pevačica Jelena Tomašević promenila se od početka karijere kada je kao stidljiva devojčica stupila na muzičku scenu.

foto: Instagram

Od kada je stupila u brak sa glumcem Ivanom Bosiljčićem, kao da nije mogla da sakrije zadovoljstvo i ispunjenost novim ljubavnim naletom, pa je njen seksepil postao izraženiji.

Jelena je pokazala da dame mogu biti zavodljive i poželjne, a da to ne prelazi granicu dobrog ukusa. Jelenine pesme uvek podižu raspoloženje, a njen osmeh svakako može da ulepša dan.

Izvor: Glossy.rs

Sa sajta Glossy.rs pročitajte i:

Napustila je Srbiju, ali ne da bi otišla kod Miloša Teodosića: Pre venčanja Jelisaveta Orašanin je morala da poseti ovu destinaciju (FOTO)

Jelenu Đoković i Lepu Brenu povezala ista ljubav

El Matador tridesete gazi: 10 nasmejanih slavljeničkih fotografija Rafe Nadala (FOTO) Svaka devojka u trendu zna ova pravila: 5 stvari koje morate imati u svojoj torbi za plažu (VIDEO)

Ko bi rekao da je u sedmoj deceniji: Neda Ukraden pozirala u kupaćem kostimu i ponosno pokazala obline

Glossy.rs/Milica Gudžulić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track