Najnovije vesti

OLIVER DRAGOJEVIĆ POSLE 25 GODINA PROGOVORIO ZA SRPSKE MEDIJE: Poslao je poruku Beograđanima, a njegove reči su šokirale sve!
Foto: Printscreen YT

I DANAS SE KLINCI ZALJUBLJUJU UZ NJEGOVE PESME

OLIVER DRAGOJEVIĆ POSLE 25 GODINA PROGOVORIO ZA SRPSKE MEDIJE: Poslao je poruku Beograđanima, a njegove reči su šokirale sve!

Stars

Oliver Dragojević je posle toliko godina dao intervju za srpske medije. Hrvatski pevač je sa voditeljkom Tanjom Peternek Aleksić popričao je u Splitu nakon više od 25 godina. Tanja je sa Dragojevićem proćaskala na kafi u Splitu.

Na pitanje hoće li se između Moskve i Tokija naći neko vreme za Beograd,

Oliver se nasmejao, pa rekao:

foto: Printscreen YT

"Neće, neće. To smo završili. Zapravo, tu temu smo završili… Zvali su me puno puta i svaki put sam rekao ne, ja sam mislio da je ta tema završena", rekao je Oliver u emisiji "TV lica kao sav normalan svet".

Na pitanje da li postoji nešto što bi promenilo njegovo mišljenje, Oliver je odmahnuo glavom. Na konstataciju da je najslušaniji, da i novi klinci odrastaju i zaljubljuju se uz njegove pesme, Oliver nije imao puno reči.

foto: Printscreen YT

"Super. Ne. Ako budem objašnjavao, trajaće dugo…", bilo je sve što je rekao. Na kraju razgovora Beograđanima je poručio da dođu na njegov koncert.

"Gde god misle da im nije daleko, neka dođu na koncert. Želim im zdravlje, sreću", rekao je Oliver, a na pitanje čega se seća iz Beograda rekao je:

"Bilo je dobrih ljudi tamo".

(Kurir.rs, Foto: Printscreen/YT)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) DA LI SU U PEKINGU STVARNO SVIRALI U ČAST SRBA: Čija je pesma TAMO DALEKO u originalu?

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...