ŠPANSKA SERIJA: Veljkova riba sa Anastasijinim bivšim
Foto: /

ŠOU

ŠPANSKA SERIJA: Veljkova riba sa Anastasijinim bivšim

Stars -

Veljkova Ana je ladno na VIP događaj došla sa bivšim dečkom Anastasije Ražnatović!

Ana Cakić, devojka Veljka Ražnatovića, u društvu Kostadina Terzića. Ksenija Bujišić, Veljkova bivša, sedi sto pored njih i pravi se da ih ne vidi! Situacija iz iz latinoameričke serije desila se u centru Beograda, na otvaranju novog restorana.

Veljkova Ana je ladno na VIP događaj došla sa bivšim dečkom Anastasije Ražnatović! Manekenka je ipak bez njega pozirala na crvenom tepihu.

- Sad će ući Kostadin, nemojte ga slikati - reklo je Terzićevo obezbeđenje fotografima pre nego što je najstariji sin direktora Crvene zvezde ušao u restoran.

Kostadin je zatim bez zaustavljanja otišao do svog stola, gde ga je čekala Cakićeva! Njih dvoje su odmah poručili piće i upali u ozbiljne razgovore, uho na uho, jer drugačije se i nije moglo pričati od glasne muzike.

foto: /

Međutim, kao da već nije dovoljno komplikovana situacija, sudbina je rešila da se poigra još malo sa njima, pa je tako ubrzo u lokal došla i Veljkova bivša devojka Ksenija Bujišić. Nakon poziranja na crvenom tepihu, voditeljka se smestila na samo tri metra od Aninog i Kostadinovog stola. Iskusno se pravila da ih ne vidi, a kada je napuštala restoran, uzdignute glave prošla je pored njihovog stola ne uputivši im ni pogled. Nisu se ni Ana ni Kostadin zadržali dugo, pa su i oni ubrzo otišli dalje u noć.

N. J.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

NISU SE ODVAJALI JEDNO OD DRUGOG: Veljko i Ana Cakić ponovo zajedno?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja