BUBAMARA SLETELA ĆAZIMU U KRILO: Pevačica i albanski biznismen baš prisni!
Foto: Kurir

OPA, BATO

BUBAMARA SLETELA ĆAZIMU U KRILO: Pevačica i albanski biznismen baš prisni!

Stars -

Dara je u Poreču snimala spot i pevala u Osmanijevom hotelu, boravila je u skupom apartmanu, a na kraju se smestila na njegovu nogu

Dara Bubamara je baš uživala tokom boravka u Poreču kod Ćazima Osmanija, pa se na kraju umorila i uvalila mu se u krilo!

foto: Kurir

Kurir je došao u posed fotografije na kojoj se vidi kako srpska pevačica odmara svoju guzu na desnoj nozi albanskog biznismena. Pored Dare je još jedan muškarac, ali on nije imao to zadovoljstvo da oseti njenu pozadinu! Ovim povodom pozvali smo Osmanija. Odmah smo ga pitali da li se družio s Bubamarom dok je bila u njegovom hotelu.

- Znam da je bila tu, ali nismo se videli jer sam preokupiran poslovnim obavezama. Ona je radila, snimala je spot, i to je jedino važno. Dara je dobra pevačica, poštena žena, majka i veliki profesionalac, zato je uvek dobrodošla kod nas u klubu - rekao je Osmani.

foto: Kurir

Međutim, zbunio se kad smo mu rekli da posedujemo njihovu zajedničku fotografiju, što znači da su se ipak malo družili.

- Pa, dobro, ovekovečili smo trenutak uspešne letnje saradnje. Šta ima veze što mi je sela u krilo? Mi smo prijatelji, a ona često peva u Poreču. Zato ne treba dizati prašinu tamo gde je nema - poručio je Ćazim.

Šta pevačica ima da kaže na ovu temu, nismosaznali jer nije bila dostupna. Dara je početkom godine izjavila da je u odličnim odnosima sa Osmanijem!

- On dolazi na moje nastupe, uvek je galantan. Od njega dobijem cveće ili neke poklone - pohvalila se Bubamara.

Još samo da dečku Dušku Buniću objasni šta je radila u Ćazimovom krilu!

foto: Kurir

Bahanalije

LUMPOVALI DO ZORE

Prema rečima našeg izvora, Bubamara se odlično provodila u Poreču.

- Dara je kod Osmanija povela i blisku prijateljicu. Kad je završila snimanje, njih dve su se opustile i ludovale s Ćazimom i njegovim prijateljima. Bile su to žurke do zore, malo kod njega u klubu, malo više na jahti - kaže izvor Kurira.

Kurir / Ljiljana Stanišić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

DARA IZGLEDA VRHUNSKI ZBOG 13 GODINA MLAĐEG KOŠARKAŠA: Skočila na glavu i otkrila previše!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track