EKSKLUZIVNO: Lepa Brena za restoran dala 500.000 evra!
Foto: Dragan Kadić

Postaje ugostiteljka u Beogradu

EKSKLUZIVNO: Lepa Brena za restoran dala 500.000 evra!

Stars -

Živojinovići su odlučili da u posao uvedu i Prijovićku

Lepa Brena i njen suprug Boba Živojinović na leto će otvoriti luksuzni restoran na Dedinju, ekskluzivno saznaje Kurir. Supružnici su u ovaj ugostiteljski objekat uložili oko pola miliona evra, a zaštitno lice će im biti buduća snajka Aleksandra Prijović.

- Brena i Boba odavno žele da otvore restoran u kom će se sastajati s prijateljima. To su predočili sinu Filipu, koji se oduševio idejom. On je pre nekoliko meseci u tajnosti krenuo da realizuje taj projekat. Radovi su završeni, a uskoro će biti svečano otvaranje - priča naš dobro obavešten izvor.

Nigde bez devojke

Živojinovići su odlučili da u posao uvedu i Prijovićku.

- Filipova je želja da njegova devojka bude zaštitno lice restorana. S obzirom na to da je Prija završila novi album, najverovatnije će promociju organizovati baš u tom lokalu, koji je poput luksuznih restorana u Monte Karlu. U taj biznis su uložili oko pola miliona evra - završava naš izvor.

Sve prepustila Filipu

Ovim povodom pozvali smo Lepu Brenu, koja nije želela da otkriva detalje, već nas je uputila na pastorka Filipa Živojinovića, koji je potvrdio naša saznanja:

- Verujte mi da sada imam preča posla. Aleksandra je izbacila tri velika hita, a uskoro će objaviti još četiri, i o tome ću rado govoriti. O otvaranju restorana razgovaraćemo kad izađe album, u koji smo uložili mnogo truda. Hvala vam na razumevanju.

Mini-odmor

KUPA SE NA BRIONIMA!

Brena je s mužem Bobom otputovala prošle nedelje na mini-odmor u Hrvatsku. Početna stanica im je bila luka u Rijeci, gde je usidrena njihova jahta. Luksuznim plovilom pevačica je stigla do Briona, gde uživa u suncu i moru. Ona je na Instagramu podelila video kako plovi Jadranskim morem.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

PROMENILA IMIDŽ: Aleksandra Prijović u SADO-MAZO fazonu! Ali to nije sve...

Kurir/Ljiljana Stanišić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track