Najnovije vesti

LOKA SASLUŠAN: Rasta mi je razbio glavu zbog 30.000 evra
Foto: Zorana Jevtić

Loka juče dao iskaz u tužilaštvu

LOKA SASLUŠAN: Rasta mi je razbio glavu zbog 30.000 evra

Stars

Slobodan Nešović ponovio da se sa Stefanom Đurićem sukobio jer je odbio da raskine ugovor

Slobodan Nešović Loka juče je saslušan u Prvom osnovnom tužilaštvu povodom incidenta u kom ga je navodno napao Stefan Đurić Rasta.

Kako Kurir nezvanično saznaje, Loka, koji je došao u pratnji advokata, držao se prvobitne izjave iz prijave, u kojoj tvrdi da je reper sa prijateljima upao u njegovu kancelariju i prebio ga zbog novca.

Rasta nije bio pozvan na saslušanje pošto je on svoj iskaz dao pre mesec dana, kada je negirao da je tukao Loku, ali je prisustvovao njegov advokat Borivoje Borović.

Povreda glave

- Loka je u svom iskazu još jednom istakao da je Rasta došao da od njega traži raskid ugovora i naplati 30.000 evra duga. Nešović je u izjavi naveo da je batine dobio nakon što je odbio da ispuni Đurićeve zahteve - rekao nam je dobro obavešten izvor.

S obzirom na to da je saradnik Ivana Ivanovića nakon incidenta završio u Urgentnom centru, sud je naložio veštačenje i utvrđivanje stepena povrede glave koju Loka tvrdi da je zadobio.

Sudsko veštačenje

U zavisnosti od procene sudskog veštaka, da li su nanete povrede teške ili lake, biće određeno da li će Rasta biti krivično gonjen ili ne.

Loka je juče odbio da daje izjave jer je za sutra zakazao konferenciju za medije.

Kurir/N. J. - J. S. POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) RASTA DAJE IZJAVU ZBOG PREBIJANJA LOKE Stigao u Tužilaštvo sa advokatom i četvoricom ortaka

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...