Najnovije vesti

PEVAČ LAPSUS BENDA NA METI PROGONITELJKE: Pratila ga je do stana, a onda...
Foto: Promo

PEVAČ LAPSUS BENDA NA METI PROGONITELJKE: Pratila ga je do stana, a onda...

Stars

Titula najveće muzičke internet senzacije na Balkanu donela je brojne lepe trenutke u životima članova Lapsus banda, ali da postoji i druga strana medalje nedavno se uverio Emir Aličković.

 

Pevača Lapsus banda je počela da proganja opsednuta obožavateljka.

Sve je počelo pre nekoliko dana, kada je mladog pevača posle nastupa na prestoničkom splavu sačekala nepoznata devojka.

"Emir je bio sa kolegama iz benda ispred kluba i prišla im je devojka sa pitanjem da se slikaju. On je kao i uvek stao i fotografisao se sa njom, ljubazno se pozdravio i krenuo dalje. Ali, ona nije pošla svojim putem već je pošla za njim sve do parkinga gde je on ostavio svoj automobil. Kada je hteo da krene, prišla je i pitala da li bi mogao da je odveze donekle. Njemu je sve to bilo sumnjivo i znajući da nije baš poželjno da bude sam u kolima sa njom, Emir joj je ponudio da joj pozove taksi, što je ona i prihvatila. Džentlmenski je sačekao da vozilo stigne i krenuo je kući jer je bio iscrpljen posle nastupa", rekao je dobro obavešteni izvor blizak pevaču, i dodao da su problemi tada tek počeli.

"Da li ga je ona pratila, ili je nekako već znala gde živi, tek desetak minuta pošto je stigao kući progoniteljka se pojavila na vratima zgrade. Na sreću, ili na žalost, nije znala u kom stanu živi pa je krenula nasumice da zvoni na interfon. Pošto je bilo rano jutro, probudila je par komšija od kojih joj je jedna rekao da smesta ode inače će pozvati policiju. Emir je ovo saznao tek sutradan kada ga je komšija sreo i ispričao mu. Bio je šokiran, ali nije ni slutio da ovde nije kraj, jer je devojka počela da ga opseda na društvenim mrežama. Dnevno je sa različitih profila počelo da mu stiže na stotine poruka različite sadržine. Emir je svaki od tih profila blokirao, i razmišlja već da ukoliko se ovo nastavi prijavi sve nadležnim organima, jer ne zna šta bi sledeće mogao da očekuje od devojke koja je očigledno opsednuta njime", zaključuje izvor.

Mladi pevač nije želeo da preterano komentariše situaciju, samo je potvrdio da će, ukoliko se problem nastavi, podneti prijavu.

 

"Ne mogu da dozvolim da neko maltretira moje komšije niti mene, i ako bude u budućnosti bilo kakvih neprijatnosti, biću prinuđen da se obratim policiji. Nikako ne bih želeo da do toga dođe i zato se nadam da će razum ipak preovladati", rekao je pevač najpopularnijeg mladog benda u regionu.

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...