ALEKSANDRA PRIJOVIĆ: Pevaću Teodosiću šta god poželi!
Foto: Vladimir Milovanović, Dado Đilas

PEVAČICA POTVRDILA PISANJE KURIRA

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ: Pevaću Teodosiću šta god poželi!

Stars -

Aleksandra Prijović kaže da jedva čeka da se lati mikrofona na svadbi Miloša Teodosića i Jelisavete Orašanin, te da će im ispunjavati muzičke želje

Aleksandra Prijović potvrdila je da će pevati na svadbi Miloša Teodosića i Jelisavete Orašanin, zakazanoj za 25. jun u Beogradu.

Folkerka i njen dečko Filip Živojinović odavno su pozvani na veselje jer se druže sa slavnim košarkašem, a ona će iskoristiti priliku i latiti se mikrofona kako bi usrećila mladoženju.

- Filip i ja idemo na venčanje kao gosti, nisam angažovana da pevam. Bez obzira na to, naravno da ću zapevati. Pevaću Teu šta god poželi. Tog dana je on najbitniji, a ja svakako želim da ga usrećim dobrim pesmama - kaže Prijovićeva za Kurir.

Za razliku od drugih svadbenih veselja, atraktivna pevačica kod Teodosića neće uzimati bakšiš za pesme.

- Nikada mu ne bih uzela novac. On je naš prijatelj. Kad radim takve proslave, imam svoju honorar, ali normalno je da je preko toga bilo novca, koji sam uvek delila s muzičarima. Generalno, najviše radim po klubovima i tu nema bakšiša. Čak i kad neko dođe da mi ponudi novac, ja ga odbijem, zahvalim se i pitam koju pesmu da otpevam. Ne trebaju mi pare - rekla je Aleksandra, koja trenutno promoviše svoj album prvenac „Testament“.

Kurir / M. D.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

PROMENILA IMIDŽ: Aleksandra Prijović u SADO-MAZO fazonu! Ali to nije sve...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track