PAPARACO: Jelisaveta šeta Milošev dijamant od 45.000 evra
Foto: Nebojša Mandić, Damir Dervišagić

NA RUCI NOSI MALO BOGATSTVO

PAPARACO: Jelisaveta šeta Milošev dijamant od 45.000 evra

Stars -

Glumica ne skida skup verenički prsten koji je dobila od budućeg supruga Miloša Teodosića, pa joj se uklapa i uz pocepane farmerke i običnu majicu

Miloš Teodosić nije žalio novac kad je birao prsten za svoju izabranicu Jelisavetu Orašanin, pa je ukrasio njenu ruku dijamantom vrednim 45.000 evra!

foto: Nebojša Mandić

Glumica je pre nekoliko dana slučajno pokazala prsten na jednoj fotki na Instagramu, koju je brzo obrisala, ali ne može ga baš sakriti ako je sretnete uživo!

Jer ovakav komad nakita kakav je košarkaški as izabrao za svoju dragu sija iz daljine kao Las Vegas! Orašaninovu i njen prsten sreli smo pre tri dana u centru Beograda. Jeste bio topao dan i sunce nam je sijalo u oči, ali bleštao je i dijamant s Jecine ruke!

U najpoznatijoj svetskoj juvelirnici, gde pretpostavljamo da je Teo kupio prsten za svoju izabranicu, ovakav komad nakita košta od 10.000 do 45.000 evra. Budući da je glumičin kamen pozamašan, jasno je da je reč o dijamantu od dva i po karata, čija je vrednost 45.000 evra.

Za Miloša je ovaj dragulj bio prava sitnica jer je dobio ponudu koja bi ga mogla učiniti najplaćenijim evropskim košarkašem u istoriji. Teodosić, koji igra za CSKA, trenutno zarađuje dva i po miliona evra po sezoni, a sada mu je predsednik kluba Andrej Vatutin ponudio četiri miliona, čime će Teov ugovor za tri sezone biti vredan čak 12 miliona evra!

Tako je Teo postao najplaćeniji igrač u istoriji evropske košarke, a ponudu još nije prihvatio jer možda bude i većih!

foto: Printscreen

Slatkiš

KAD SAM BIO MALI

Miloš Teodosić je pre 16 godina došao u Beograd. Bio je dečak kada je počeo da gradi karijeru, a na internetu se pojavio video iz tog perioda u kom daje jedan od prvih intervjua.

- Imam četrnaest godina. Zovem se Miloš Teodosić i došao sam iz Valjeva u Beograd da bih igrao košarku u FMP iz Železnika - rekao je Teo i tako se predstavio na snimku.

Kurir / NASTASSIA JANKOVIĆ

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Kakvu li će Jelisaveta odabrati? Ovo su najpopularnije venčanice ove sezone

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track