TATA, USPELA SAM: Ninova ćerka ide u finale Zvezda Granda
Foto: Zoran Kuzmanović, Privatna Arhiva

BRAVO

TATA, USPELA SAM: Ninova ćerka ide u finale Zvezda Granda

Stars -

Sandra Rešić, posle četiri godine takmičenja, uspela da se domogne završnice, čime je obezbedila ugovor s produkcijom Saše Popovića

Ćerka pokojnog pevača Nina Rešića Sandra (29) ostvarila je svoj san - plasirala se u finale „Zvezda Granda“. Diplomiranoj glumici koja je na završnoj godini novinarstva upornost se konačno isplatila. Ovo je bila četvrta sezona u kojoj se takmičila i napokon je stigla do kraja.

Ona će nastupiti u finalu 28. juna i potpisaće ugovor s „Grandom“. Pevačica je presrećna zbog svog uspeha, na koji bi i njen otac, koji je preminuo pre deset godina, bio ponosan.

Nije bio strog

- Četiri godine sam u takmičenju i nikad nisam došla dovde! Mnogi mi kažu da se ne radujem preterano jer to nervira ljude, e pa ima da se radujem. Moj tata bi plakao, plakao bi više od mene - rekla je Sandra jednom prilikom i dodala da joj je srce puno kad Nina hvale kolege.

- Bio je velika zvezda. Ne postoji čovek koji njega ne zna. Čast mi je kad ga Lukas i ostali članovi žirija pohvale. Nisi mogao da ga ne voliš jer je bio vedar i satkan od pozitivnih emocija - rekla je svojevremeno pevačica i dodala da je sa ocem bila veoma bliska.

- Mi smo imali fenomenalan odnos. Sećam se da je jednom rekao mami da nema prava da bude strog prema meni i da lupi šakom o sto baš zato što nisam odrastala s njim. Drago mi je što je baš on bio moj otac i nedostaje mi - ispričala je pevačica, kojoj je otac jednom prilikom savetovao da se ipak ne bavi muzikom.

FINALISTI

foto: Printscreen

Otišao jer se umorio

- Rekao mi je nije sad vreme da se žena bavi pevanjem - seća se Rešićeva, kojoj Nino mnogo nedostaje.

- On je mislio da boluje od jedne bolesti, a kad je saznao da je u pitanju nešto sasvim drugo, bilo je prekasno. Mislim da je predosetio da je kasno i bio je umoran od svega. Zato nas je napustio - rekla je ona.

Tužno sećanje

NA ROĐENDANU SAZNALA DA JOJ JE OTAC UMRO

Imala sam 20 godina kad je umro. Te večeri sam bila na rođendanu kod koleginice s fakulteta. Pozvao me je njegov menadžer i rekao: „Umro je Nino.“ Rekao je to kao dobro veče. Valjda je i on bio u šoku, bili su baš bliski. Prekinula sam vezu i samo rekla: „Ljudi, umro mi je otac.“ Nastao je muk. Više se ničega ne sećam. Bila sam u šoku - ispričala je Sandra.

Kurir / Jelena Stuparušić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) DA LI ZASLUŽENO SEDI U ŽIRIJU? Poslušajte kako Karleuša peva pesmu Marije Šerifović!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track