NADA OBRIĆ OTKRILA TAJNU: Htela sam da se ubijem!
Foto: Dragan Kadić

Ispovest

NADA OBRIĆ OTKRILA TAJNU: Htela sam da se ubijem!

Stars -

Nada Obrić dugo je krila strašnu tajnu - da je htela da izvrši samoubistvo! Ona je tek nedavno otkrila da je pomišljala da digne ruku na sebe tokom tinejdžerskih dana. Pevačica je kao uzoran đak tokom školovanja dobila zaduženje da vodi đake na more, a to ju je umalo koštalo života!

I danas se zgražava

- Kad sam završila treći razred gimnazije, opština je me je odredila da kao vaspitačica vodim desetoro đaka koji su završili osmi razred na more, u Zaostrog. I danas kad se setim toga, zgrozim se - počinje Nada svoju ispovest za emisiju „Iz profila“ i dodaje da ju je lakovernost dosta koštala.

- Dva klinca koja sam povela su me molila da idu u Dubrovnik. Na početku im nisam dala, ali oni su bili fini i na kraju sam popustila, ali sam im rekla da se vrate do sedam. Zakleli su mi se da će se vratiti na vreme, ali dođe sedam sati - njih nema. Devet sati - njih nema, prođe i 12 sati, i četiri sata, zora, oni se nisu vratili.Pošto ih nije bilo, morala sam da idem u upravu da prijavim njihov nestanak. Rešila sam da ostalu decu spakujem i pošaljem na prvi autobus. Razmišljala sam: „Biću s njima dok ne dođemo do Zvornika, a ja ću tada da izađem iz autobusa i odem da izvršim samoubistvo.“ Znala sam da ako se vratim bez njih, neću moći roditeljima na oči. Ni svojim, ni njihovim - priča pevačica i naglašava da je u trenutku kad je izašla iz šatora ugledala dečake.

Pali šamari

- Idem ja ka upravi da prijavim njihov nestanak i vidim dva policajca kako idu s dečacima. Kada sam ih videla, prišla sam im, vidim da je sve u redu, da su čitavi. Lupila sam im takve šamare da su pali na pod. Policajci su mi objasnili da su njih dvojica zakasnila na poslednji autobus i da su ostali da spavaju u parku - kaže Nada.

Ona ističe da je dugo živela s tom traumom i da čak ni svojoj deci nije davala da idu na ekskurzije.

Jelena Stuparušić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track