ACU LUKASA ČUVA 10 TELOHRANITELJA: Pevač zaštićen kao beli medved
Foto: Damir Dervišagić

SIGURAN

ACU LUKASA ČUVA 10 TELOHRANITELJA: Pevač zaštićen kao beli medved

Stars -

Aca nedavno angažovao obezbeđenje, koje ga prati u stopu, pa i na nastupima

Aci Lukasu je sada gotovo nemoguće prići. Odnedavno se od pevača ne odvajaju telohranitelji, u šta se uverila naša ekipa pre dve večeri kad je došao na nastup na jednom beogradskom splavu.

foto: Damir Dervišagić

Pevač je stigao pola sata iza ponoći, a oko njega je bila prava armija. Čak deset nabildovanih momaka ga je pratilo u stopu. Kako smo saznali, četvorica su njegovi lični telohranitelji, dok su šestorica obezbeđenje sa splava. Čim je izašao iz svog automobila, Lukasa su opkolili snagatori, a jedan mu je sve vreme držao ruku na ramenu. Pratili su ga od parkinga pa sve do bine i nisu dozvolili nikome da mu priđe.

- Malo sam umoran od puta, danas sam stigao iz Turske, ali drago mi je što sam ovde s vama - rekao je Aca publici, a onda započeo koncert.

foto: Damir Dervišagić

Fudbaleri na okupu

DUŠKO I KRASIĆ BEZ ŽENA

U Acinom nastupu uživali su i fudbaleri Duško Tošić i Miloš Krasić. Sportisti su rešili da se opuste bez žena i izađu u momački provod. Duško je pijuckao vino, a uz pesmu „E, draga, draga“ Zdravka Čolića muž Jelene Karleuše pao je u trans. Pored Tošića i Krasića, veliku pažnju privukli su Dušan Basta i Bobi Marjanović, kao i Jovana Švonja, supruga fudbalera Filipa Đorđevića.

foto: Damir Dervišagić

Kurir / E. K.

LUKAS POKAZAO MODRICE I ISPRIČAO SVOJU VERZIJU: Ne mogu da prebijem čoveka od 140 kila! Tužiću njega i list za koji radi!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track