SVI DETALJI SVADBE MILOŠA I JELISAVETE! Teo se oženio uz Vukovu pesmu!
Foto: Profimedia, Marina Lopičić, Printscreen

Veselili se do jutra

SVI DETALJI SVADBE MILOŠA I JELISAVETE! Teo se oženio uz Vukovu pesmu!

Stars -

Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin nakon četiri meseca veze izgovorili su sudbonosno „da“ u jednom beogradskom restoranu.

foto: Nebojša Mandić

U mladoženjinom stanu orio se hit „Ja bez tebe ne mogu da živim“, uz koji se glumičin bivši dečko često veseli u seriji „Ubice mog oca“.

foto: Nebojša Mandić

Obezbeđenje na venčanju bilo je slično kao i pre tri godine na Svetom Stefanu, kada se oženio Novak Đoković. Teo je angažovao pedesetak telohranitelja, koji čak ni mladinoj sestri nisu dozvolili da uđe u objekat dok im nije pokazala pozivnicu. Slavlje je krenulo od ranog jutra u beogradskom naselju Žarkovo, u domu porodice Teodosić. Prvo je stigao košarkašev rođeni brat Jovan s posluženjem, a onda i rođaci iz Valjeva, prijatelji i muzičari.

foto: Nebojša Mandić

Uzbuđena mlada

Tamburaši su, kao jednu od prvih pesama po želji mladoženje, zasvirali hit Halida Bešlića „Ja bez tebe ne mogu da živim“. Ništa to ne bi bilo neobično da to nije omiljena pesma Vuka Kostića, bivšeg mladinog dečka, uz koju se on veseli u seriji „Ubice mog oca“! Pre nego što je ceremonija venčanja počela, dok se mlada šminkala u hotelu, Kurir je glumici čestitao stupanje u brak, a ona nam je kratko odgovorila.

- Hvala na čestitkama - napisala je u poruci uz emotikon koji se moli.

foto: Nebojša Mandić

Nedugo zatim, njih dvoje su se venčali pred matičarem u restoranu, a mlada je uzela muževljevo prezime Teodosić! Po želji mladenaca, goste su zabavljali Bane Mojićević i Leksington bend, a zapevala je i Aleksandra Prijović, koja je na venčanje došla s dečkom, Teovim prijateljem Filipom Živojinovićem. Specijalno za mladence otpevala je hit „Za nas kasno je“, ali je odbila da uzme bakšiš!

foto: Nebojša Mandić

Gosti na motoru

Od poznatih na svadbu su došli glumci Boda Ninković, Tamara Dragičević s mužem Petrom Benčinom, Dragan Petrović Pele, Nina Janković... Zbog venčanja iz Moskve je doputovao i glumac Miloš Biković, i to s devojkom, Ruskinjom Aglajom Tarasovom. Pravo iz Kragujevca sa festivala na skuteru je na svadbu stigao Viktor Savić. Tu su bili i sportisti Vladimir Štimac, Marko Kešelj, kao i kum Marko Pantelić.

- Nemojte, molim vas, da me pitate ništa o svadbi - rekao nam je Pantela.

foto: Marina Lopičić
foto: Instagram

Bivši Vuk Kostić juče učio tekst za ulogu

TU NOĆ KAD SI SE UDAVALA...

Dok se Jelisaveta udavala, njen bivši dečko Vuk Kostić navodno se provodio u kafani s Vladom Georgievim. Na društvenim mrežama osvanula je fotografija glumca u društvu pevača, pa smo pitali Kostića da li se to juče veselio.

- Nemam nikakve profile na društvenim mrežama. Nisam sedeo s Vladom u skorije vreme. Mora da je to neka naša stara fotografija - objasnio nam je glumac.

Javnost s pravom zanima kako je Kostić proveo dan venčanja bivše devojke i da li je napustio Beograd:

- Na odmor ne idem. Leto ću provesti radno jer nastavljam da snimam drugu sezonu serije „Ubice mog oca“.

Vuk očigledno nije tugovao i pio, već je učio tekst kako bi spreman dočekao prvi dan snimanja. Njemu će društvo u seriji praviti upravo bivša devojka Jelisaveta, koja je ranije potvrdila za Kurir da zbog udaje neće zapostaviti glumu.

- Drago mi je što sam učestvovala u jednoj tako ozbiljnoj seriji kakva dugo nije bila na našem prostoru, pored fenomenalnih glumaca. Ma kompletna autorska ekipa je bila fenomenalna. Od starta se znalo da će biti odličan projekat. Sad na leto nastavljamo snimanje - pohvalila nam se Jelisaveta.

Maler pred svadbu

TEO ČUKNUO AUTO

Košarkaš se trudio da izbegne foto-reportere, pa je zbog toga imao manji sudar kada je izlazio iz garaže zgrade u kojoj žive njegovi roditelji. Beli džip, u kom je Teodosić sedeo na zadnjem sedištu, udario je u parkiran automobil dok je išao u rikverc, potom se okrenuo i nastavio ka restoranu, gde se održavala ceremonija.

- Nema veze, kupiću ti novi auto - našalio se vozač s vlasnikom oštećenog automobila.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track