MILICA PAVLOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Baba i deda su od mene napravili debila!
Foto: Marina Lopičić

ŠOK!

MILICA PAVLOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Baba i deda su od mene napravili debila!

Stars -

Milica Pavlović važi za nekoga ko žari i pali scenom svaki put kada se pojavi. Ipak, ono što joj malo fali, a devojci sreću kvari, jeste činjenica da je i dalje sama. Kako kaže, ona još nije zaljubljena, a pored činjence da je sama, priznaje da bi mnogo volela da se ostvari i u ulozi majke, ukoliko bi pronašla pravog muškarca.

Bez obzira na to što jaču polovinu nema kraj sebe, najveću podršku i oslonac Milici su pružili baka i deka, sa kojima ima odnos pun ljubavi i razumevanja. Svoje detinjstvo provela je sa njima, a oni su je, kako kaže, previše razmazili.

foto: Dragan Kadić

"Poštedeli su me svega i zato sam danas dete debil", sa osmehom je rekla Pavlovićeva, a potom ispričala na koji način joj baka kaže da joj je vreme za udaju.

"Pošto je ona blago senilna i onda ona zaboravi i da sam ja u Beogradu i da sam pevačica, malo je podsetim i onda se ona vrati u kolosek. Kaže mi:

„Čekaj, koliko ti beše imaš godina?”, ja joj kažem: „Sad ću, bako, 26”, a ona kaže: „Kuku, gotovo” ekla je Milica u Premijera” i dodala da je danas malo pravih muškaraca.

SPEKULISALO SE DA JE MILICA PAVLOVIĆ U VEZI SA DRAGANOM MIĆALOVIĆ: Glumica otkrila pravu istinu!

"Problem je u tome što je nestalo pravih muškaraca, nestalo je džentlmena. Danas je sramota pomeriti devojci stolicu, sramota je uzeti njen kaput... To je nešto što fali", kaže pevačica, koja dodaje da joj zbog dužeg samačkog života niko ne bi poverovao čak ni kada bi otkrila da je našla dečka.

"Pretpostavljam da mi dva meseca niko ne bi verovao da je to onaj pravi, nego bi me sigurno pratile rečenice poput: „Ma to je ona našla zbog medija, ko zna šta ona krije u rukavu", priča Milica.

foto: Dragan Kadić

(Kurir.rs, Foto: Dragan Kadić, Marina Lopičić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ONE SU ODUVALE: Milica Pavlović iz publike izvela Anu Kokić, a onda je nastao HAOS NA BINI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track