KOSTADIN NE MOŽE DA PREBOLI CECINU ĆERKU: Preko Ane hoće da vrati Anastasiju!
Foto: Dragan Kadić

STARA LJUBAV

KOSTADIN NE MOŽE DA PREBOLI CECINU ĆERKU: Preko Ane hoće da vrati Anastasiju!

Stars -

Kostadin Terzić na sve načine pokušava da se pomiri sa Anastasijom Ražnatović, pa sad koristi i njene drugarice kako bi je napravio ljubomornom.

Prva na tapetu bila je bivša devojka Veljka Ražnatovića Ana Cakić, koju je nedavno startovao na otvaranju jednog beogradskog restorana. Sinu Zvezdana Terzića bila je namera da Cecina ćerka sazna da je započeo druženje s manekenkom.

- Kostadin i Ana ranije su se družili i izlazili, ali otkad je ona počela da radi u inostranstvu, prestali su da se viđaju. Nedavno su ponovo stupili u kontakt i dogovarali se da se vide i prijateljski ispričaju. Sreli su se u jednom lokalu, ali nisu sedeli sami, već s njegovim društvom. Terzić zna da se Ana druži sa Anastasijom i da će joj preneti o njihovom susretu, što mu je i bila namera. On na sve načine pokušava da obnovi vezu sa Cecinom ćerkom - otkriva naš izvor.

Cakićeva je nedavno za Kurir ispričala da je uvek bila u dobrim odnosima s Terzićem, bez obzira na to što on više nije u vezi s Ražnatovićevom.

- Što se tiče mog pojavljivanja u društvu Kostadina Terzića, on je moj dugogodišnji prijatelj, i to Veljko i Anastasija (Kostadinova bivša devojka) znaju i ne smeta im - rekla je manekenka, koja je otputovala u Bejrut na dva meseca.

Marija Dejanović

foto: Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KOSTADIN NEMA MILOSTI: Biće vam žao Maše Terzić kada vidite kako je brat budi!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track