KRAJ BRAKA: Evo šta je Aca Lukas na sudu tražio od Sonje
Foto: Marina Lopičić

Preduhitrio ženu

KRAJ BRAKA: Evo šta je Aca Lukas na sudu tražio od Sonje

Stars -

Folker u utorak predao papire u Trećem osnovnom sudu. Traži podelu imovine, starateljstvo prepušta njoj i predlaže alimentaciju od 1.000 evra

Aca Lukas podneo je zahtev za razvod braka od Sonje, ekskluzivno saznaje Kurir. Nakon višemesečnog ubeđivanja da ostane s njim u braku, na šta Sonja nije pristala, pevač je odlučio da je preduhitri, pa je u utorak u Trećem osnovnom sudu predao dokumente za razvod.

- Sonja je još pre nekoliko meseci odlučila da stavi tačku na brak, u kojem već duže vreme nije bila srećna. U poslednje dve nedelje trpela je hajku medija, koji su je lažno optužili da je preljubnica, a Aca je za to vreme pokušavao da je ubedi da odustane od razvoda.

Nedavno joj je postavio ultimatum - ili se pomiri sa mnom, ili ću te tužiti, a Sonja je ostala ravnodušna na ucenu. Rešio je da je preduhitri i u utorak je podneo zahtev za razvod - kaže naš izvor.

Velika kriza

Kako saznajemo, Sonju je začudio Acin zahtev za podelu imovine, koju njih dvoje zapravo nemaju.

- Lukas je u tužbi zahtevao da podele stan, automobil i dva lokala. Osim toga, Aca je naveo u tužbi da starateljstvo nad decom prepušta njoj, a predložio je da on finansira školovanje ćerke Viktorije, ali i Sofije, kao i da plaća mesečnu alimentaciju od 1.000 evra - kaže pouzdani izvor za Kurir.

Podsetimo, Lukas i Sonja već su bili pred razvodom u avgustu 2015, ali su mesec dana kasnije odlučili da braku daju još jednu šansu.

Sukob mišljenja

- U svakom braku ili vezi ima razmirica, i to je normalno. Često dolazi do sukoba mišljenja između muškarca i žene. Jedina stvar koja može da rastavi dvoje ljudi je prevara, koja se u našem slučaju nije dogodila, niti postoji nagoveštaj za tako nešto, bez obzira na sve one grozote koje su se pojavljivale u medijima - rekao je tada Lukas.

J. Spasić - J. Stuparušić

foto: /

Ništa od pomirenja

FOTOGRAFIJA BEZ LUKASA

Sonja je u utorak na Instagram postavila sliku sa ćerkama Sofijom i Viktorijom, bez muža Ace, čime je pokazala da od pomirenja nema ništa. Upravo tada Lukas je podneo zahtev za razvod.

foto: Damir Dervišagić

Istorija njihove ljubavi

OVAKO SU SE VOLELI

Aprila 2010. Lukas i Sonja sklopili su brak u crkvi na Bežanijskoj kosi. Ovo je Aci treći brak, a Sonji drugi. Njihova veza izazvala je veliku medijsku pažnju, prvenstveno zato što je ona bivša žena Željka Šašića. Svadbeno veselje bilo je glamurozno, prisustvovali su Acini sin i ćerka iz prvog braka, kao i Sonjina ćerka Sofija, koju je dobila sa Šašićem. Aca i Sonja u braku su dobili ćerku Viktoriju, koja ima šest godina.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Aca Lukas poludeo što mu je pauk podigao auto! Pogledajte kako preti i psuje!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track