TAMARA ĐURIĆ IMA NOVOG DEČKA: Smuvala sam ikonopisca!
Foto: Dragan Kadić

Ljubav

TAMARA ĐURIĆ IMA NOVOG DEČKA: Smuvala sam ikonopisca!

Stars -

Duhovno je bogat, pare me više ne zanimaju! Religija me je spasla da ne poludim. Ovo što sam uradila sa zadnjicom je samoubistvo, Božja volja je što sam živa

Tamara Đurić našla je novog dečka, i to kakvog! Starleta, za čiji život su se mesecima borili lekari nakon što joj se izlio filer u zadnjici, došla je u emisiju „Rada sam“, u kojoj je rekla da je potpuno promenila pogled na svet.

- Moj dečko je duhovno bogat čovek, njegove finansije me ne zanimaju! Svakako je uspešan, ali u njegov bankovni račun nisam zavirivala jer me ne interesuje - tvrdi kontroverzna učesnica rijalitija „Farma“.

Tamara ne želi da otkrije identitet muškarca koji je osvojio njeno srce, ali je istakla da slobodno vreme njen partner posvećuje religiji.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

Vreme promena

- On je dobar čovek i divna osoba, a to je najbitnije. Inače, u slobodno vreme slika ikone - ispričala je popularna starleta, koja je i sama nalazila spas u veri u teškim trenucima koji su sada iza nje:

- Religija me je spasla da ne poludim! Ovo što sam ja uradila sa zadnjicom je samoubistvo, ali to mi nije bila namera. Božja volja je što sam živa!

Zabrinuti doktori

Tamara je mesece provela u bolnici zbog komplikacija koje su nastale nakon što je povećala zadnjicu.

- Šest puta sam operisana, četiri meseca je trajala moja agonija. Preventivno sam hospitalizovana. Doktori su još zabrinuti za mene, pa nije naodmet da budem pod budnim okom lekara - zaključila je Tamara.

N. Janković

Rat se nastavlja

GOGA PEVA O PRLJAVIM GAĆAMA!

Goga Sekulić tužila je Tamaru zbog uvreda iznetih u rijalitiju „Farma“, pa se ovom estradnom ratu ne nazire kraj. Pevačica je na imanju u Lisoviću udarila Đurićevu, zbog čega je očekuje kontratužba.

- Činjenica je da je Goga ružna. Ona peva o prljavim gaćama, brushalterima i „razvedi se, pa me oženi“, a ja takvu muziku stvarno ne slušam. Ne volim da se tužakam, ali s obzirom na to da me je ona prva tužila, moraću da podnesem kontratužbu. Uzeću joj to malo para što ima i daću ih u humanitarne svrhe - rekla je Tamara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track