ZORICA MARKOVIĆ OTKRILA ŠOKANTNE TAJNE ESTRADE: Ove pevačice varaju muževe, a dve je posebno izdvojila
Foto: Printskrin

ŠOK INTERVJU

ZORICA MARKOVIĆ OTKRILA ŠOKANTNE TAJNE ESTRADE: Ove pevačice varaju muževe, a dve je posebno izdvojila

Stars -

Pevačica Zorica Marković prati sva estradna dešavanja, pa je tako progovorila i o svojim koleginicama i njihovim privatnim životima.

Kako to da u poslednje vreme redovno izlaze ljubavne afere iz prošlosti tvojih srećno udatih koleginica, a za tebe ništa? - Šta će žene, je*ale se na eks, nisu one bile samo sa jednim kao moja pokojna baba Sibinka. Ne postoji pevačica osim Nade Topčagić i Dragane Mirković, koje nisu varale svoje muževe, sve su varale i sve se zna, samo se dosta ćuti, nije niko lud da prizna.”

foto: Dragana Udovičić

Ti toliko toga znaš o koleginicama. Zašto ne otvoriš karte? Plašiš li se možda nekoga? - Kada me neko prozove, ja sam tu da ih dočekam dokumentovano i argumentovano. Sve su bockale, jebuckale, švrljale, baš kao i žene iz drugih branši, ali ove su imale više prilika, imam arhivu u glavi i, bogami, ne daj Bože da moram da je otvaram!

Zorica je otkrila i koji su se pevači potukli zbog Suzanom Mančić! “Pa evo, pre neki dan sretnem konobara iz restorana ‘Duga’ koji je nekad bio jako popularan i čovek mi ispriča kako je pre neke dve decenije prisustvovao tuči Miroslava Ilića i Halida Bešlića zbog Suzane Mančić. Tukli su se mrtvi pijani ispred kafane jer nisu mogli da se dogovore koji će biti sa njom, a za to vreme, Suzi pijana spava za stolom unutra. E sad, sa kojim je završila, ne zna čovek, ali kaže da su svi troje otišli zajedno!” (smeh)

foto: Damir Dervišagić

Nataša Bekvalac se opet udaje, kako li joj to polazi za rukom? - Pametna žena, jedan se otegao, drugi se protegao. Lepa, zgodna, uspešna, što ne bi menjala. I moja draga Zorica Brunclik je menjala muževe dok nije srela Kemiša, tako će valjda i Bekvalčeva sresti svog Kemiša i smiriti se. Šalu na stranu, žao mi je što i ja nisam tako razmišljala, zna ona šta radi, ne brinite vi za nju, ona to makar radi javno za razliku od njenih koleginica koje ih menjaju ko čarape, ali ne prikazuju ih, rekla je za Svet.

foto: Dragan Kadić

Da li je i tvoja nekadašnja prijateljica Vesna Zmijanac laf? Dala je javno blagoslov bivšem vereniku Željku Rstiću za venčanje sa Marijanom, još kaže da će im i pevati na svadbi?

“A šta će drugo, onaj ko gubi nema pravo da se ljuti, šta drugo da kaže?! Možda će im Vesna biti i nakonče na svadbi, popola da je nose mladenci! Evo i ja ću kao stari svat uleteti da im pripomognem da je podignu!” (smeh)

foto: Dragan Kadić

Kurir.rs/Svet/Foto Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) Najveće ESTRADNE TUČE u poslednjih 10 GODINA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track