PROGOVORIO DARKO KOSTIĆ: Intervju kreatora povodom priče da je uhapšen i da se predozirao drogom za silovanje!
Foto: Damir Dervišagić

OTVORENO

PROGOVORIO DARKO KOSTIĆ: Intervju kreatora povodom priče da je uhapšen i da se predozirao drogom za silovanje!

Stars -

Darko Kostić navodno je priveden prošlog petka, jer je policija pronašla u njegovom stanu kokain i takozvanu "drogu za silovanje", čija je hemjska oznaka GHB.

Poznati kreator je demantovao ove navode.

"Morao sam nažalost da se oglasim. Nisam osoba koja se pravda bilo kome, pogotovo ne zbog natpisa u medijima koji su se o meni pojavili poslednjih dana. Vrlo je tužno što se neko kao ja ko ima blistavu karijeru i život bez mrlja dovodi u ovakvu situaciju," rekao je Kostić i nastavio da demantuje sve što se o njemu pisalo:

"Nije se desila nikakva kobna noć. Nijedan policijski izveštaj ne postoji. Nikad nisam priveden ni na kakav informativni razgovor, a pogotovo nisam uhapšen. Policija mi nikada nije ulazila u stan. Posramljen sam što moram da se bavim ovakvim pričama jer sam se uvek trudio da se svojom umetnošću da predstavim javnosti, a ne ovakvim stvarima. Da sam ja onesvešćen ili da mi je pružena pomoć valjda bi me odveli u Urgentni centar, valjda me ne bi ostavili na ulici. Ja ni ne znam šta je droga za silovanje. A vi kad pišete da se neko nečim predozirao vi morate da imate toksikološki nalaz kao dokaz za to. Nikad u životu se nisam onesvestio niti me je Hitna pomoć ikad negde vozila", rekao je Darko u emisiji Ekskluzivno.

foto: Damir Dervišagić

Da potsetimo, Darku je, navodno, u prošli petak iznenada pozlilo u njegovom stanu, zbog čega je reagovala i Hitna pomoć, a lekari su po dolasku na teren konstatovali da je dizajner pod dejstvom opijata, nakon čega je pozvana policija koje je pronašla drogu u njegovom stanu. Hitnu pomoć je pozvao Darkov prijatelj, koji se zatekao na licu mesta, jer je dizajner u jednom trenutku izgubio svest.

foto: Damir Dervišagić

Inače, GHB, poznatiji kao droga za silovanje, spada u kategoriju depresora nervnog sistema. Nema boju i miris pa ga je lako ubaciti u piće potencijalne žrtve. Drugi nazivi za GHB su i tečni ekstazi i droga za silovanje. Dejstvo droge za silovanje najčešće počinje nakon 10 do 20 minuta, a efeksti traju i do 11 sati.

(Kurir.rs/foto: Dragan Kadić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track