(KURIR TV) DALILA JE KRALJICA PAROVA: Mujićeva u suzama pobedila u 5. sezoni rijalitija, a evo šta je osvojila
Foto: Printscreen

KRAJ POSLE 6 MESECI

(KURIR TV) DALILA JE KRALJICA PAROVA: Mujićeva u suzama pobedila u 5. sezoni rijalitija, a evo šta je osvojila

Stars -

Nakon 6 meseci, Dalila Mijić je ponela laskavu titulu pobednika pete sezone rijaliti programa "Parovi".

Za prvo mesto nadmetalo se 10 takmičara: Vesna Rivas, Dalila Mujić, Slađa Petrušić, Dejan Dragojević, Aleksandra Subotić, Mladen Vuletić, David Dragojević, Miljana Kulić, Milutin Radosavljević Mili i Anamarija Džambazov. Drugo mesto je osvojila Slađana Petrušić, a treće Aleksandra Subotić.

Tok finalne večeri:

00:53 Publika je donela odluku da Dalila Mujić bude pobednica pete sezone "Parova".

foto: Prinstcreen

Ona je imala više glasova od Slađane Petrušić i osvojila je glavnu nagradu - 30.000 evra. Iako se u finalu posvađala sa dečkom, po napuštanju vile došlo je do pomirenja.

foto: Printscreen

Bivši ukućani, rodbina i prijatelji okupili su se oko Dalile kako bi joj čestitali na pobedi. Mujićeva je sve vreme plakala i vikala " Ne znam šta da kažem".

foto: Printscreen

00:47 U trci za glavnu nagradu našle su se Dalila Mujić i Slađana Petrušić.

foto: Printscreen

Dok je išla ka bini Slađa je pala i prosula se po podu.

foto: PrintScreen

00:19 Nakon osmog preseka najmanje glasova je imala Aleksandra Subotić. Iako je bla jedan od glavnih favorita ona je napustila "Parove". Iza nje je mnogo skandala, porodičnih priča koje je otkrila u rijalitiju. Nju je napolju dočekala ćerka Magdlena.

"Navijam za Slađanu, za mene je Dalia jedan dupljak kraj. Posle ovoga kada je Dejanu u najtežem trenutku okrenula leđa, pokazala je kakava je", rekla je Aleksandra posle izlaska.

foto: Printscreen

23:44 Četvoro takmičara je ostalo u vili, a vreme je za novi presek. Posle sedmog preseka, iz rijalitija je izbačen Mladen Vuletić. On je sa osmehom izašao iz vile, zauzeo je četvrto mesto, a napolju ga je dočekala devojka Branka Okuka.

"Hvala svima, veliki uspeh. Drago mi je što su došli svi moji koje volim, tu je i Branka. Četvrto mesto sjajno, Slađa Petrušić prvo mesto!" rekao je Mladen posle izlaska.

foto: Printscreen

23:15 Na red je došao šesti presek. Najmanje glasova je imao je Dejan Dragojević i on je sedmi napustio rijaliti. Nakon što je izašao iz vile Dejan je rekao da svađa između njega i Dalie nije ozbiljna, a onda mu je ona pokazala srednji prst.

foto: Printscreen

23:10 Dalila je izrazila nezadovoljstvo i rekla da ju je dečko Dejan povredio. On je Aleksandru držao za ruku što mu je Daila zamerila.

foto: Printscreen

"Ne znaš šta je bilo, samo on i ja znamo znamo", rekla je Dalila.

"Oseća se izdanom. Izdao me je Dejan u samom kraju", otkrila je Mujićeva. Dejan je dodao da je Aleksandru uhvatio za ruku kako bi je utešio jer je njen dečko David napustio rijaliti.

"Strašno, fuj! Jel vidiš Bojana šta dopušta?!" pitala je Dalila. Aleksandra je navela da se Dalila folira i da je sve fejk!

foto: Printscreen

23:02 "Šesto mesto! Vau! Hvala Bogu, glasačima i Tihomiru što je bio uz mene! Volela bih da pobedi Mladen ili Slađa", otkrila je nakon izlaska. Dodala je da Dalila neće pobediti jer je bezobrazna.

foto: Printscreen

22:55 Na redu je peti presek. Najmanje glasova imala je Anamarija, nju je publika izbacila iz rijalitija.

foto: Printscreen

22:34 Nakon četvrtog preseka glasova "Parove" je napustio David Dragojević. Njegova devojka, Aleksandra Subotić plakala je dok je njen dragi napuštao vilu, koji je osvojio sedmo mesto.

foto: Printscreen

"Ovo je jedno veliko iskustvo za mene. Bilo je svađa, svega, to je rijaliti. Meni je sjajno što sam bio deo ovog šoua", rekao je David po izlasku. Molio je Aleksandru da ne plače i dodao da glasa za nju.

foto: Printscreen

22:12 "Ja sam za sebe moralni pobednik, hvala svima koji su me podržavali. Dalila će pobediti, izdrži, najjači opstaju, nikad se ne preadaju. Ja sam ispunila svoju životnu misiju, novac dođe i prođe, drago mi je da nisam izgubila sebe jer sam bila samostalni igrač, ali narod je tako odlučio a ja to poštujem", rekla je Miljana posle izlaska i dodala da Aleksandra Subotić, Anamarija i Mladen ne zaslužuju pobedu.

foto: PrintScreen

Miljanini roditelji su besni jer su očekivali bolji plasman, a naveli su da ih je produkcija prevarila. Miljana, Vesna, Mili i Ploća dobili su specijalne nagrade od produkcije - po 2.000 evra.

foto: Printscreen

22:07 Posle trećeg preseka vilu je napustila Miljana Kulić.

foto: Printscreen

22:43 "Pokazao sam kakav sam. Nisam razočaran, eto ostali su šoumeni do bola" rekao je Mili nakon izlaska koji je delovao snuždeno.

"Ne bih voleo da pobedi Slađa jer je kuvala tamo dosta. Ne znam ko je šta gledao, ovo je cirkus, drama. Slađa nikako da pobedi, skočiću sa Brankovog mosta ako ona poobedi", dodao je.

"Ljut sam sam na sebe, ovo je smešna priča! Na konto čega je Slađa zaslužila pobedu? Ona je grob jedan uživo! Što se tiče Mladena on je okej, Dejan je fin dečko ali on je Dalilno kučence", pričao je Mili u besu.

foto: Printscreen

21:37 Posle drugog preseka glasova iz rijalitija je izbačen Mili.

foto: Printscreen

21:12 Nakon što je izašla iz vile, Vesna je rekla da je veoma srećna jer su dragi ljudi došli da je sačekaju. Rivasova smatra da će pobediti David i to je njena želja.

"Njega sam nabolje upoznala, a najviše volim Slađu. Ali ako gledamo ko je najviše otvorio dušu i bio pravi muškarac, to je David", rekla je Vesna.

foto: Printscreen

21:00 Napravljen je prvi presek. Iz režije su javili da je najmanje glasova publike imala Vesna Rivas i ona je prva napustila vilu.

foto: Printscreen

20:44 Emina Mujić, majka Dalile Mujić je stigla u Srbiju kako bi podržala ćerku. Ona je iz studija pozdravila sve, a posebno svoju ćerku, zbog čega je Dalila plakala od sreće.

"Došla sam da podržim ćerku kad bude prva večeras. Izvinjavam se svima, ali Dalila je pobednica!", rekla je Emina.

foto: Printscreen

20:20 Zorica Dukić koja je u prvoj sezoni pobedila sa dečkom Milošem Vukovićem Rikijem, a večera se pojavila sa njima na sceni "Parova".

"Ubeđena sam da pobeđuje Aleksandra. Pobeđuje onaj koji na svojim leđima nosi rijaliti. Uvek tu postoje saigrači pored, ali onaj koji je najviše izdržao je Aleksandra", rekla je Zorica.

foto: Printscreen

20:15 Nenad Marinković Gastoz, pobednik treće sezone rijalitija "Parovi" došao je u finale da podrži takmičare.

"Samo da izađu već jednom, znam šta su preživeli tamo. Došao sam da ih podržim" rekao je Gastoz i dodao da je smršao 4 kilograma nakon pobede u "Parovima".

foto: Printscreen

20:11 Voditeljka Anđela Lakićević i Jovana Jeremić su iz studija pozdravile publiku, a upravo tu će dočekivati izbačene takmičere.

foto: Printscreen

20:09 Bojana je pročitala kakve nagrade mogu da očekuju finalsti. Naime, prvo mesto osvaja 30.000, drugo 12,000, treće mesto 8.000, a četvrto, peto šesto i sedmo po 5.000 evra. Takođe jedan takmičar će fobiti posebnu nagradu od 2.000 evra.

20:02 Finalisti su posebno spremili za veliko finale - dame su odevene u balske haljine, muškarci u odela, a svi na licima imaju maske.

foto: Printscreen

20:00 Voditeljka Bojana Ristivojević je pozvala gledoce da glasaju za svoje favorite. Ona je najavila da će posle svakog preseka jedan takmičar napustiti vilu.

foto: Printscreen

(Kurir.rs, Foto: Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track