TUKLI SE ZBOG SUZANE MANČIĆ: Miroslav Ilić i Halid Bešlić ukrstili pesnice
Foto: Damir Dervišagić, Marina Lopičić

FAJT

TUKLI SE ZBOG SUZANE MANČIĆ: Miroslav Ilić i Halid Bešlić ukrstili pesnice

Stars -

Vlasnik nekadašnjeg kluba „Duga“ Vlada Perović otkriva kako su se dva prijatelja sukobila zbog voditeljke jer su obojica želela da budu s njom

Miroslav Ilić i Halid Bešlić su se potukli, i to zbog Suzane Mančić.

Incident se dogodio početkom devedesetih u tadašnjem popularnom klubu „Duga“, koji je bio u vlasništvu menadžera Vladimira Perovića. Informaciju koja se pojavila na Instagram profilu Legende devedesetih potvrdio je prvi suprug pevačice Lepe Lukić.

Dokazivanje pred damom

- Sećam se te večeri. Nije to bila krvava tuča, ali umetnici su voleli da se pokažu i dokažu pred lepom ženom. E, baš ta lepotica je bila Suzana Mančić. S njom me je upoznao Zlatko Pejaković, ona je tada pevala pesmu „Ogledalce“, bila je lepa devojčica, puna energije, harizmatična. Ne postoji muškarac koji se nije za njom okrenuo. Dolazila je kod mene u klub - kaže Perović.

foto: Stefan Jokić

U trenutku tuče Vlada nije bio prisutan, ali su mu detaljno preneli šta se desilo.

- Obojica su malo više popila, pa su se pogurkali. Tako su mi referisali. Miroslav je bio malo nadžak-baba kad popije, dok je Halid bio mirniji. Nije bilo krvi, psovki jeste. Polivali su se pićem i gurali. U to vreme je normalno bilo da se muškarci zakače zbog žene. Pa, Suzi je bila lepotica. Halid je bio zgodan, mlad, lep, Miroslav takođe. Mada, on je bio gadan kad popije, zato je i dobro što ne pije već 20 godina - kroz osmeh kaže Perović.

Upitali smo ga da li ima istine u tome da je Suzana te noći bila pijana, kao što piše na Legendama devedesetih, te da su nakon frke sve troje zajedno otišli iz „Duge“.

Nastavili da piju

- Verujte da Suzanu nikada nisam video pijanu. Dugo sam se družio s njom i nikada nije bila pod uticajem alkohola. Kad se ta frka završila, Miroslav i Halid su nastavili da piju, nigde nisu odlazili - završava Vladimir.

Suzana Mančić nam je poručila da ne zna da li se to zaista dogodilo jer nije bila prisutna, dok Miroslav i Halid nisu bili dostupni za komentar.

foto: Dragan Kadić

Ilić napao Čorbu

VIDI BUDALU

Vladimir Perović se prisetio i kako je Miroslav Ilić ispolivao Boru Đorđevića.

- S Borom sam sedeo u lokalu, a Miroslav je došao na piće. Đorđevića je počeo da proziva za pesme koje peva i iz čista mira ga polio vodom. Bora je tada kroz osmeh rekao: „Vidi budalu šta uradi“, ustao od stola, otišao u kupatilo da se umije i nastavio da pije. Ma, svi smo tada bili mladi, puni energije - zaključuje Perović.

Kurir / Ljiljana Stanišić

Foto: Damir Dervišagić, Marina Lopičić, Dragan Kadić, Stefan Jokić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track