VIKI NAPALA BEKUTU ZBOG CECE: Svetiš mi se zbog nje, ne možeš da prevaziđeš to!
Foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić, Dragana Udovičić

OKRŠAJ

VIKI NAPALA BEKUTU ZBOG CECE: Svetiš mi se zbog nje, ne možeš da prevaziđeš to!

Stars -

Viki Miljković i Ana Bekuta mesecima se raspravljaju, a nedavno je došlo do ozbiljnog okršaja! Kako saznajemo, Viki je izjavila da zna zbog čega Ana nju ne voli i zašto čeka svaku priliku da joj nešto dobaci! Kao glavni razlog netrpeljivosti navela je svoju kumu Cecu Ražnatović.

foto: Printskrin

Inače, Ana i Ceca su bile bliske, ali su prekinule kontakt kada je folk diva u poslednjem trenutku otkazala dolazak na Bekutin koncert zbog svojih poslovnih obaveza.

"Viki je bila besna i ljuta i na pauzi snimanja poslednje emisije Zvezde Granda svima je rekla da situacija treba da se razjasni i da se stavi tačka na peckanja koja ima sa Anom. Bekuta ju je pak sve vreme sa blagim osmehom posmatrala, a Viki je rekla da je glavni razlog što Ana nju ne voli, zapravo Ceca. Tada su je svi začuđeno pogledali, a ona je ponovila isto i dodala da Ana ne može da prevaziđe tu barijeru da su njih dve kume i to što zna da bi Viki sve uradila za svoju kumu. Ona tvrdi da je Ana zbog toga pecka i da zato pokušava da se približi Jeleni Karleuši i bude super sa njom. Ana je u jednom momentu skrenula pažnju svojoj koleginici da nema nameru da se raspravlja i da ne lupa gluposti", priča naš izvor.

foto: Damir Dervišagić

(Kurir.rs/Star)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV) Najveće ESTRADNE TUČE u poslednjih 10 GODINA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja