ALEKSANDRA PRIJOVIĆ PRIZNALA: Brena mi daje dobar bakšiš!
Foto: Dragan Kadić

UZIMA PARE OD BUDUĆE SVEKRVE

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ PRIZNALA: Brena mi daje dobar bakšiš!

Stars -

Pevala sam kod Živojinovića kad su slavili rođendane i na nekim privatnim žurkama. Ne mogu da se setim za koju pesmu me je častila, rekla folkerka

Aleksandra Prijović tvrdi da je njena buduća svekrva Lepa Brena veoma galantna prema muzičarima i da je čak i njoj davala bakšiš kad joj je pevala na privatnim zabavama!

Odnos vlasnice „Granda“ i njene buduće snajke od samog početka je bio odličan, pa je Brena u nekoliko navrata Priji javno upućivala komplimente, naglašavajući da je oduševljena izborom svog pastorka Filipa. Aleksandra je otkrila da je ranije često bila gošća na zabavama u domu Živojinovića i da joj je njena starija koleginica rado davala bakšiš.

- Ja njih poznajem nekoliko godina, pa sam pevala kod njih kad su slavili rođendane i na nekim privatnim žurkama. Sigurno se desilo, ali ne mogu da se setim za koju pesmu mi je Brena dala bakšiš - rekla je Prijovićka za „Ekskluziv“.

foto: Dragan Kadić

Osim što se ne seća koliko je novca i za koju pesmu dobila od Brene, Aleksandra je zaboravila i mnogo važnije detalje iz svog života!

- Iskrena da budem, Filip i ja ne znamo gde smo se upoznali (smeh). Ja sam nekoliko godina pre naše veze njega negde srela, verovatno na blic, u prolazu. Naravno, sećam se našeg prvog poljupca (smeh). Bilo je to u našem stanu - rekla je Prija, a njen dečko je nešto rečitije objasnio kako je teklo njihove upoznavanje.

- Znamo se duže vreme, ali ne možemo da se setimo kad je to bilo. Nisu bile varnice na prvu. Ali dobro, ja sam bio u vezi, a i ona je bila zauzeta, nije bilo prilike ni vremena. Na kraju, kad se sve namestilo, desila se ljubav - rekao je Filip pre nekoliko meseci.

Kurir / I. E. - J. C. S.

Foto: Dragan Kadić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

PROMENILA IMIDŽ: Aleksandra Prijović u SADO-MAZO fazonu! Ali to nije sve...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track