ABRONOŠA: Glumac Dik povećao mališu u Nemačkoj!

Usred srede

ABRONOŠA: Glumac Dik povećao mališu u Nemačkoj!

Stars -

Zdravo, drage moje! Prošle nedelje sam pisala o jednom poznatom muškarcu koji želi da poveća polni organ, a u međuvremenu sam dobila informacije o još jednom momku, glumcu koji ima isti problem, s tim što ga je ovaj rešio! U pitanju je mladi glumac, zvaćemo ga Dik.

Opšte je poznato da on ima problema s mališom! Dik je zbog toga godinama patio jer nije mogao da bude zavodnik kakav je želeo, a naročito zato što su ga devojke obletale. Nekada ga je bio blam kada privede neku dobru mačku, jer se bojao da će je razočarati. Jedna silikonjara s kojom je bio preporučila mu je svog plastičnog hirurga iz Nemačke i garantovala za njega.

Dik je onda rešio da novac koji je uštekao investira u alatku! Prošle godine otišao je put Nemačke i uradio operaciju polnog organa. Koliko sam čula, nije preterao, već je samo želeo da bude pristojan. Najteže mu je palo što posle toga izvesno vreme nije mogao da ima seks, ali i to je prošlo, pa sada važi za mačo-muškarca.

Drugu priču sam dobila od mog vatrenog obožavaoca! Dugo nisam dobila pismo koje nije u elektronskoj formi, mnogo sam se obradovala i sa slašću ga pročitala. Kako mi javlja fan, jedan matori član intelektualne elite, zvaćemo ga Umetnik, veoma je perverzan i za nekoga ko ima skoro 70 godina izuzetno seksualno aktivan. Umetnik često pravi fešte, na koje je ranije zvao uglavnom mlade dame, a sada, kad je onemoćao, to su uglavnom umetnice, udovice i usedelice, koje iskorišćava.

Kako kaže moj fan, dok je Umetnik bio profesor, kancelarija mu je bila „protočni bojler“, gde su non-stop dolazile studentkinje i tako zarađivale ocene. U poslednje vreme žene kupi na foru „idemo kod mene na večeru, vino i kolače“, a posle pušta bluz i počinje seks-parti. Naravno, pošto više nije švaler kao nekad, tu su i razna seksualna pomagala, pa vijagra ne izostaje. Što je najgore, za njega nikada ne biste rekli da je takav, deluje baš kao mica i dobri dekica.

Nakon što iskoristi devojku, on je i nagradi. Njegova „robinja“ dobije sto evra! Opet citiram svog obožavaoca - „bez starca nema udarca“. To bi bilo to, drage moje. Čitamo se i sledeće nedelje, a vi budite dobri, pa šaljite još priča. Poljubac.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja