EVO U ŠTA ULAŽE 30.000€: Dalila Mujić sve pare će uložiti u Podgorici
Foto: Damir Dervišagić

POKREĆE BIZNIS

EVO U ŠTA ULAŽE 30.000€: Dalila Mujić sve pare će uložiti u Podgorici

Stars -

Dalila Mujić, pobednica rijalitija „Parovi“, uložiće deo od glavne nagrade od 30.000 evra, koliko je osvojila, u privatni biznis. Ona će otvoriti kozmetički salon, i to u Podgorici.

Trenutno najaktuelnija Bosanka kaže da je dobro izračunala i da je shvatila da će joj posao cvetati u Crnoj Gori. Interesantno je da baš u crnogorskoj prestonici živi Dalilin bivši dečko, Mladen Vuletić, za koga je prošle godine trebalo da se uda.

- Od honorara koji sam dobila otići ću na putovanje na koje poželim, ali ću glavnu nagradu uložiti u biznis, i to u Podgorici. Tamo su se najviše gledali „Parovi“ i ja u tom gradu ne mogu da prođem ulicom a da me ne zaustavi dvadeset ljudi da se pozdravi sa mnom i da se slika. U Crnoj Gori imam najviše fanova i mislim da će tamo posao najbolje ići - rekla nam je pobednica pete sezone „Parova“.

Mujićevu ne brine kako će na ovu informaciju reagovati njen dečko Dejan Dragojević jer misli da on nije ljubomoran.

- To je samo posao, ja neću živeti tamo. A možda još negde otvorim lokal, ko zna - kaže Dalila, a na pitanje da li će Mladen imati gratis frizerske i kozmetičke usluge, ona se našalila.

- On će imati samo gratis masiranje glave, i to onim čekićem, od mojih radnika - poručila je Mujićeva kroz smeh.

J. C. S.

foto: Damir Dervišagić

NEĆU MENJATI VERU ZBOG DEJANA

S obzirom na to da nam je Dejan priznao da sa Dalilom ima velike planove, zanimalo nas je da li bi ona promenila veru zbog njega ako bi on poželeo venčanje u crkvi.

- Nikada ne bih promenila religiju ni zbog koga, pa ni zbog Dejana. Venčanje ne mora da se odigra u crkvi ili džamiji, već u opštini. Poštujem svačiju religiju, ali svoju najviše volim. Dejan to ne bi tražio od mene, a ni ja od njega - rekla nam je Dalila.

foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track