NATAŠA BEKVALAC PORUČILA DEČKU: Luka, voliš me jer si budala!
Foto: Dragana Udovičić

NOVU PESMU POSVETilA DEČKU

NATAŠA BEKVALAC PORUČILA DEČKU: Luka, voliš me jer si budala!

Stars -

Nataša Bekvalac je novu pesmu „Crta“, koju će uskoro objaviti, posvetila novom dečku Luki Lazukiću, saznaje Kurir Stars.

Nakon što je pevačica upoznala biznismena, s kojim je započela vezu na proleće, nakon što se razvela od drugog muža Ljube Jovanovića, s kumom Draganom Brajovićem Brajom, sinula joj je ideja za budući hit. Kompozitor koji je krstio Natinu ćerku Hanu, poznajući pevačicin turbulentni ljubavni život i posmatrajući njenu zaljubljenost u novog dečka, sastavio je nove biografske stihove.

- Nije noć ako nije popodne, svaki zid ludom glavom zabodem, preko crte ne prelazim ako dobro se ne kaznim. Nisi moj ako nisi budala, dobro znam što na tebe sam pala - glasi deo pevačicine nove pesme za koju sledeće nedelje snima spot.

foto: Nebojša Mandić

Dragan Brajović je potvrdio naša saznanja i istakao da je Nataša presrećna u novoj vezi.

- Ne znam šta ste vi čuli, ali moglo bi se reći da imate tačne informacije. Nekoliko dana nakon što sam upoznao Luku sinula mi je ideja za novu pesmu. Fasciniran sam oboma, zaljubljeni su i srećni. Ne treba ih dirati. Numera će se pojaviti uskoro, u zavisnosti od realizacije spota. I ja jedva čekam da izađe i da nastavimo ovu liniju koja je krenula od „Originala“ pa nadalje - rekao je kompozitor, dok je Nataša ostala nedostupna za komentar.

Inače, Nata je i bivšim muževima posvetila po pesmu, Dači „Dobro moje“, a Ljubi „Anđeo i grešnica“.

MARIJA DEJANOVIĆ

foto: Dragana Udovičić

Ovo je pevala Dači

Ja mogu da se kunem u laž, kad pomisliš da dobro me znaš, učinila bih nešto ludo radi reda. Ja mogu da ti pokvarim dan, ko crna zemlja teška sam, ali umem da te volim ko nijedna

foto: Zorana Jevtić

Ovo je pevala Ljubi

Da me pitaš, krvi bih ti dala, obe ruke, ne treba mi hvala, al‘ to sam ja, budala. Kada volim, dajem sve anđeo i grešnica bez stida mogu biti sve u ova četiri zida, al‘ nikada, ni mrtva ne padam na kolena, bila sam prva, biću ti i poslednja

foto: Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) NE KRIJU SE OD JAVNOSTI: Nataša Bekvalac otputovala sa dečkom na Ibicu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track