IZBAČENA IZ RIJALITIJA, PA SE SLIKALA GOLA: Srpska manekenka koja je smuvala bosanskog tenisera, volela je i ove sportiste
Foto: Zorana Jevtić

DEJANA VOLI SPORTISTE

IZBAČENA IZ RIJALITIJA, PA SE SLIKALA GOLA: Srpska manekenka koja je smuvala bosanskog tenisera, volela je i ove sportiste

Stars -

Manekenka Dejana Živković, bivša devojka golmana Srbije Vladimira Stojkovića, u vezi je sa najboljim bosanskim teniserom Damirom Džumhurom, a svoju ljubav više ne kriju.

Dejana Živković, rođena Beograđanka, bila je u vezi sa nekoliko poznatih sportista iz Srbije.

foto: Printscreen/Instagram

Prvu ozbiljnu vezu imala je 2011. godine sa belgijskim manekenom Markusom Andreom, a njen najveći skandal je veza iz 2013. godine sa srbijanskim golmanom Vladimirom Stojkovićem, kada je on objavio da se razvodi od supruge Bojane.

foto: Kurir

Upravo je Stojkovićeva supruga Bojana optužila Dejanu da je glavni razloga kraha četverogodišnjeg braka.

foto: Printscreen Twitter I Printscreen FB

Dejana kasnije se viđala sa rukometašem Vladom Mandićem, a ona je kasnije potvrdila da se zabavlja sa Crnogorcem Jovanom Vukotićem.

Živkovićeva se krajem prošle godine pohvalila novim projektom za čije se potrebe skinula do gole kože. Naime, Dejana i još nekoliko njenih koleginica su se obnažene slikale. Takođe, Dejana nije protvinik estetskih operacija, tako da je i sama posetila doktore i “napumpala“ usne.

foto: Printscreen

Dejana Živković je pre šest godina učestvovala u emisiji "Srpski top model" zahvaljujući kojoj je dospela u žižu javnosti. Zbog iritantnog ponašanja izbačena iz takmičenja. Na početku svoje "karijere", Dejana je imala plavu kosu, ali ubrzo je počela da radi na sebi. Po savetu stručnjaka ofarbala se u smeđe i promenila stil. Nakon što je izbačena iz emisije, ugradila je silikone u usta iako je nekoliko puta to demnatovala.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Foto Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Kurir TV: Najveće estradno - sportske ljubavi u poslednjih 10 godina!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track