(FOTO) POTRESNA PORUKA ALEKSANDRINE ĆERKE: Mala Magdalena zna sve! Njene reči su mnoge rastužile!
Foto: Damir Dervišagić

EMOTIVNO

(FOTO) POTRESNA PORUKA ALEKSANDRINE ĆERKE: Mala Magdalena zna sve! Njene reči su mnoge rastužile!

Stars -

Aleksandra Subotić zbog boravka u "Parovima" nekoliko meseci nije bila pored ćerke Magdalene, a o devojčici su sve vreme brinuli deda i dadilja.

Aleksandru zbog ovoga mnogi osuđuju i žao im je devojčice koja odrasta bez roditelja. Subotićeva je u srećnom braku sa rijaliti suprugom Davidom Dragojevićem, a sad se ne odvaja od ćerke. Njen suprug David čak želi da usvoji malu Magdalnu.

Aleksandrina majka, Ljuba Pantović objavila je na Instagram sliku unuke koja je mnogima naterala suze na oči. Na slici je mala Magdalena, a njena poruka je upućena najbližima i zlim ljudima:

foto: Printskrin/Instagram

"PORUKA OD BEBE MAGDALENE: Ne vidim i ne čujem nikoga osim moje mame koju volim do neba, osim moje bake koja me voli do zvezda, osim moje Bibi, Bojane, Kiće, Marjana, vidim i dedu ponekad, vidim Davida koji me voli punoooo punooo i njegovu celu porodicu, vidim sve vas koji volite i podržavate one koji me vole i čuvaju. Svima vam šaljem veliko srce jer sam ja Beba Beba, najsrećnije dete na svetu!!! A one koji nas vređaju, VIDITE DA NE VIDIM..... Ko ste vi zli ljudi, ne vidim vas i ne čujem jer mene voli toliko ljudi, koliko vi nećete upoznati u životu!!!"

foto: Damir Dervišagić

(Kurir.rs, Foto: Printscreen/Instagram, Damir Dervišagić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track