Glumica sa 50 i kusur ugradila silikone u guzu

Usred srede ABRONOŠA

Glumica sa 50 i kusur ugradila silikone u guzu

Stars -

Zdravo, drage moje abronoše! Tako sočne tračeve imam za vas da jedva čekam da počnemo. Vidim da vam se baš dopadaju priče o estetskim zahvatima naših poznatih ličnosti, pa nastavljamo u istom ritmu.

Prošlih nedelja pisala sam o pevaču i glumcu koji su išli kod hirurga zbog povećanja penisa, a ovaj put u centru priče je jedna dama. I nije reč o pevačici, za koje znamo da su silikonjare, već jedna nadmena glumica, zvaćemo je Patriotkinja. Ona se u ozbiljnim godinama okrenula ka plastičnoj hirurgiji i opasno se navukla.

Patriotkinja je nedavno ugradila silikone, nećete verovati gde! U zadnjicu! Nije najčudnije što je u pitanju žena od 50 i kusur godina, već je iznenađenje što je sebi ovo dozvolila jedna umetnica koja drži do sebe i poštuje svoje telo i profesiju. Do juče su se ona i njoj slične smejale ženama sa estrade koje idu kod plastičara, a sad je i ona pala na čari čika doce. Patriotkinja se sprema za more, gde će svojim zavidnim koleginicama prodati priču da je mnogo vežbala kako bi doterala guzu. I to nije sve! Ona se opasno navukla, kao što rekoh, pa je sad počela da se raspituje i za doterivanje grudi i jagodica, ali to će uraditi nakon odmora, kako zbog oporavka, tako i da ne pretera, pa da je provale.

Druga priča tiče se jednog legendarnog pevača, zvaćemo ga Botoksirani. On je doskoro bio kul lik, ali se opasno istripovao. Njegov potez iznenadio je mnoge. Naime, Botoksirani je nedavno nastupao u Švici i tamo se potukao s gostom. Jedan vatreni fan ovog pevača imao je muzičku želju, za koju je Botoksiranom dao 20 franaka.

Pošto pevaču to nije bilo dovoljno jer je alav, odbio je da otpeva pesmu. Tada je fan pljunuo novčanicu i zalepio idolu na čelo, što je pevača uvredilo i prekipelo mu je. Tresnuo mu je šamar, i to tako jako da je čovek poljubio patos. Pevač ni tu nije stao, nego je nastavio da psuje čoveka, a potom ga je i pljunuo. Obezbeđenje je odmah reagovalo i izvelo fana napolje, a pevač je nastavio da radi kao da se ništa nije desilo. Tako da..., nemojte da se kačite s njim!

To bi bilo to, drage moje. Čitamo se i sledeće srede. Ljubim vas. Uskoro ću i ja otići na letovanje, i to s dežurnim estradnim alapačama, he-he, pa ću vam sigurno doneti sočne tračeve.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track