NOVI BISER MILJANE KULIĆ: Seka Aleksić je moj veliki fan!
Foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić

BRILJIRA

NOVI BISER MILJANE KULIĆ: Seka Aleksić je moj veliki fan!

Stars -

Možda možete da zamislite rijaliti „Parovi“ bez nekih učesnika, ali nikako bez Miljane Kulić, koja vas je svojim biserima zasmejavala proteklih šest meseci.

Nišlijka ni nakon izlaska iz luksuzne vile u Zemunu ne prestaje da briljira, pa nam je tako otkrila kako su uz nju tokom finala bile najveće zvezde u Srbiji.

- Seka Aleksić je zvala moju mamu i pružila mi podršku! Jeste, stvarno! A podržala me je i Nataša Bekvalac na društvenim mrežama - rekla nam je Miljana, koja je izgleda pobrkala neke lončiće.

Naravno, Kulićeva tu nije stala, već je nastavila da briljira.

- Smršala sam pomoću vibratora, koji sam ukrala od Mirjane. Takođe, masturbirala sam dok sam posmatrala seks između Aleksandre i Davida - rekla je Miljana bez pardona kad su je učesnici „Parova“ pitali kako je izgubila kilograme.

Međutim, Miljana nije imala bisere samo u petoj sezoni već i tokom prethodnih. Učesnica „Parova“ imala je brojne hit izjave, a zbog jedne se posebno kaje.

- Bilo mi je krivo što nisam znala koji je glavni grad Amerike. To mi je bilo smešno. A Čikago je glavni grad. Ne, Njujork. Mozak mi je stao, od umora ne mogu da razmišljam - zaključila je Miljana i tako našla opravdanje za svoje ispade.

Nastassia Janković

foto: Stars

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

SKANDAL U FINALU PAROVA: Miljanina mama napala obezbeđenje! Kulićeva vikala: Moram samo da umrem!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track