ĆERKE OSTAVILI U BEOGRADU: Kokićeva i Rađen merkali stan u Turskoj!
Foto: Damir Dervišagić

RAZMIŠLJAJU O KUPOVINI

ĆERKE OSTAVILI U BEOGRADU: Kokićeva i Rađen merkali stan u Turskoj!

Stars -

Vaterpolista Nikola Rađen i njegova supruga, pop pevačica Ana Kokić, se trenutno opuštaju na odmoru u Turskoj, ali i razmišljaju o kupovini stana.

OVO SIGURNO NISTE ZNALI: Nećete verovati koju školu je završila Ana Kokić!

Ovo je jedna od retkih prilika da su njih dvoje uspeli da izdvoje nekoliko dana jedno za drugo, s obzirom na to da se retko viđaju zbog poslovnih obaveza.

Ana i Nikola su ćerkice ostavili u Beogradu kod bake, te su na ovaj način osvežili svoj brak i opustili se kao nekada na početku zabavljanja. Poznati estradni par merkao je nekoliko stanova u Istanbulu, ali odluka o kupovini još nije doneta.

A post shared by Ana Kokic (@anakokicmusic) on

"Njih dvoje su boravili nekoliko dana u Istanbulu, gde su tokom dana uživali u razgledanju grada, dok su u večernjim satima obilazili najbolje turske restorane. Ovo je bila retka prilika da jedno drugom mogu maksimalno da se posvete, jer su u poslednje vreme često odvojeni zbog velikog broja obaveza koje imaju. Dok Nikolu očekuju obaveze u vezi sa kampom vodenih sportova koji organizuje u Vrnjačkoj Banji, Ana sve češće ima nastupe, te će se sada još ređe viđati", otkriva izvor.

A post shared by Nikola Radjen (@nikola_radjen) on

Iako su davno stavili tačku na to da mešaju privatni i poslovni odnos, te ih u javnosti nikada ne viđamo zajedno, Ana i Nikola rešili su da prekrše ovo obećanje, pa je poznati vaterpolista na svom Instagram profilu objavio selfije sa suprugom iz Turske. Fanovi su bili oduševljeni i uputili im samo komplimente.

Kurir.rs/Alo, Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ONE SU ODUVALE: Milica Pavlović iz publike izvela Anu Kokić, a onda je nastao HAOS NA BINI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track